Saxdor 200 Sport

Saxdor 200 Sport

Om båten
Total lengde 5,94 m
Dekksbredde 2,29 m
Høyde (vannlinje til T-topp) 1,925 m
Høyde (vannlinje til styrekonsoll) 1,816 m
Vannlinje til propell0,72 m
Vekt (uten motor)780 kg
PassasjerseterBenk sete 4, scooter sete 3
Drivstofftank, maksimalt volum110 liters
Konstruksjon GRP
KlassifiseringISO Cat. C, ABYC
Maks hastighetsområde 32 – 45 kts
Utenbordsmotor100 – 175 Hp
Drivstofforbruk cruise-fart 175 hk 0.78 l/nm @30kts
Skrogdesign Twin stepped 22,5 graders sportsskrog

KONSEPTET BAK SAXDOR 200

Saxdor 200 er en vannscooter som kombinerer bekvemmeligheten til en vannscooter med sikkerheten og komforten til en kompakt båt. Den allsidige Saxdor 200 beviser at rimelig båtliv ikke krever et kompromiss av kvalitet, sjøhold, allsidighet, ytelse eller sexy stil – du kan få alt.

SKROGET LEVERER EN FANTASTISK TUR

Saxdor 200 har et to-trinns skrog med en slank bjelke og en uvanlig skarp dødstigningsvinkel på 22,5 grader. Dette er «quasi-race» båtterritoriet.

Skroget leverer en eksepsjonell tur. Som Hugo Andreae fra Motorboat and Yachting sier: «Saxdor 200 klarer den sjeldne bragden å opptre som et lett, kvikk, smidig fartøy under flate forhold, samtidig som den føles overraskende solid og robust i røft. Ingenting knirker, rasler av bøyninger”. Hugo fortsetter: «Det ser alltid ut til at den lander mykt, mens de to trinnene hjelper den til å ri fantastisk flatt. I motsetning til enkelte skrog med trappetrinn, virket den ikke tilbøyelig til å skråne eller snurre ut når den ble presset hardt gjennom en sving, selv om den større motoren vil ufarlig spinne bort overflødig kraft hvis du gir for mye gass for tidlig.»

STERK YTELSE

Det mykkjørende og eksepsjonelt gripende skroget matches med et utvalg enkelt Mercury-påhengsmotorer som spenner fra startnivået på 100 hk med en toppfart på 34 knop til de fantastiske 45 knop som nås med 175 hk V6-motoren. Alt komfortabelt. 3,4L V6 Mercury, som er toppen av serien, leverer stormytelse og, takket være fly-by-wire gass, suveren kontroll både ved høye hastigheter og når man manøvrerer båten rundt marinaen.

Saxdor 200 er eksepsjonelt lett på 780 kg, eksklusiv motor, eller omtrent 1000 kg med motor og full tank med drivstoff – igjen betydelig lettere enn en typisk 20-foter. Dette resulterer i sterk ytelse og imponerende drivstofføkonomi. Båten er også enkel å taue, sjøsette og berge med en vanlig familiebil.

PERFEKT VERKTØY FOR VANNSPORT

Saxdor 200 er morsom å kjøre og mye mer praktisk enn noen jetski. 200-tallets letthet og selvdrenerende dekk gjør det til det perfekte verktøyet for vannsport og for bruk som en rask og allsidig superyacht-tender, ideell for øyhopping og tilgang til vanskelig tilgjengelige destinasjoner. For PWC-eiere og sportsbåtentusiaster er Saxdor 200 det perfekte neste steget for en mer funkis tur.

TILPASSER BÅTEN DIN

Det er flere sitteplasser, takstiler, skrog og møbeltrekk å velge mellom. Du kan velge en av fire takstiler for best mulig bruk. Åpen båt, Targa-bue, sammenleggbar myk topp eller hard topp – eller bare ha en åpen båt. 200 har fire friske fargealternativer med matchende møbeltrekk:
Standard rød, blå, design rød eller design turkis. Avhengig av bruken av båten vil du enten velge Jockey-setet, som er standard, eller side-ved-side-setet som gir komfortable sitteplasser for 4-6 personer

FORDEKK ER EN ALLSIDIG PAKKE

Den store dekkseksjonen foran konsollen er en overraskende allsidig pakke. Den romslige solsengen er perfekt for solelskere å slappe av. De kan trenge en liten pause i skyggen noen ganger, og for de øyeblikkene er solskjermingen for baugen perfekt.

Luken kan løftes for å avdekke et romslig rom i full lengde. Fordekksputene passer perfekt inn her, og ved hjelp av et telt i bobilstil kan det gjøres om til en nyttig sporadisk køye for to voksne eller for et barns lur-rede.

For lengre anstrengelser med din Saxdor kan vanntoalettet i bobilen også være nyttig.

AKTERE DEKK

Rorkonsollen fungerer godt med pene detaljer som bakbelyste brytere i rustfritt stål og med en valgfri enkel eller dobbel 9-tommers Simrad-berøringsskjerm som ser ren og sofistikert ut. Få tilgang til navigasjon, lydutstyr, motorinformasjon eller plan for din neste tur med det toppmoderne brukergrensesnittet.

Standard jockeysetet er alternativet for kunden som vil ha en leken tur.

Den nye sittegruppen med spiseplass for fire personer er strålende. Det myke dekket holder varmen unna. For familieturer er dekket behagelig og trygt å gå, selv når barna er om bord. Ønsker du mer sikkerhet for barna ombord kan du også velge akterspeilportene.

FOR NYBEGYNNERNE

Bekvemmelighet og brukervennlighet, med sikkerheten og komforten til en kompakt motorbåt. Båten er også et dynamisk fartøy. Den er enkel og pålitelig å kontrollere, og manøvrering i marinaen er ekstremt enkel – et utmerket valg for din første egne motorbåt. Juryen til BIR Award valgte de 200 som VINNER av kategorien Best for Beginners 2020.

SAXDOR 200 ER PRISVINNENDE

200-sporten ble lansert i mars 2020 og vant priser på Best of Boats 2020, European Powerboat of the Year Awards og Motor Boat Awards (finalist og høyt berømmet). Båtproffene elsker Saxdor 200.

UTROLIG GOD VERDI FOR PENGENE

Saxdor 200 er en båt med stil, stor brukervennlighet og ytelse med utrolig mye for pengene! Du kan ikke få en annen båt som kommer i nærheten av å tilby så mye moro for den slags penger!

SAXDOR 200 SPORT LAYOUT

Trippel jockey sete

Side ved side sitteplasser og aktersofa

Dinette med fire personer

6 – Seter

Saxdor 200 Sport er VINNER av European Powerboat of the Year 2021 i kategorien Opp til 8 m.

De generelle kriteriene er utførelse, sikkerhet, kjøreatferd, design, plassfordeling og forhold mellom pris og ytelse.

Juryen for European Powerboat-prisen er satt sammen av testryttere og sjefredaktører for ni europeiske motorbåtmagasiner. Båtliv (Norge), BoatMag (Italia), BOOTE (Tyskland), Motorboot (Nederland), MoteurBoat (Frankrike), Nautica y Yates (Spania), Neptune (Frankrike), Marina CH (Sveits) og Yachtrevue (Østerrike).

Vinnerne ble annonsert i januar 2021.

Den internasjonale juryen til Best of Boats Awards har bestemt seg for de aller beste motorbåtene for modellåret 2020:

Saxdor 200 Sport er VINNER i kategorien Best av nybegynnere 2020.

”Saxdor 200 sport kombinerer to funksjoner: bekvemmelighet og brukervennlighet, med sikkerheten og komforten til en kompakt motorbåt. Båten er også et dynamisk fartøy. Den er enkel og pålitelig å kontrollere, og manøvrering i marinaen er ekstremt enkel – et utmerket valg for din første egne motoryacht.»

Ekspertjuryen fra 15 nasjoner har valgt ut de internasjonale motorbåtnyhetene.

Saxdor 200 Sport er FINALIST av Motorboat Awards 2021 i kategorien Sportboats.

Saxdor 200 Sport ble tildelt en spesiell nominasjon «HØYT BERØMMET».

Motor Boat Awards er høyt anerkjente internasjonale priser, arrangert av det britiske magasinet Motor Boat & Yachting. Prisene bedømmes utelukkende på båtenes design, evne og verdi for pengene på deres valgte markedsplass.

Alle båtene har blitt grundig sjøprøvet og testet av magasinets verdensklasseteam av erfarne upartiske båttestere.

Vinnerne ble annonsert i januar 2021 under en virtuell prisutdeling.

Kontakt oss for en uforpliktende prat