Bergen Marine AS

Norges ledende Mercury forhandler

Mercury FourStroke

Effektivitet uten kompromiss

Løft din tid på vannet til nye høyder. Mercury FourStroke motorer gir enestående kraft og ytelse i en effektiv og pålitelig pakke.

Tøffere, mindre og lettere enn andre firesylindrede motorer, konstruert for langvarig bruk på et bredt utvalg av båter, og garantert at du får mest mulig ut av alle eventyr.

Mercury SeaPro

Mer kraft for jobben

De nye Mercury SeaPro V-8 og V-6 påhengsmotor modellene gir deg mer av alt for å gjøre jobben, større sylindervolum, mer kraft, bedre effektivitet og lang levetid.

Den imponerende styrken på våre 4,6-liters V-8 og 3,4-liters V-6 motorer er spesielt utviklet for kommersiell bruk og best mulig drivstofføkonomi.

Kombinasjonen av tilstrekkelig moment og lav vekt gjør disse motorene perfekte for tungt lastede båter. De gjør garantert jobben sin, slik at du kan gjøre din.

Verado

Smidig drift

Den smidige og raffinerte kraften i en 4,6-liters V-8 maskin gir spennende akselerasjon og topphastighet for pålitelig offshorebruk, og det generøse sylindervolumet og robuste designet gir kompromissløs levetid og pålitelighet.

Den Mercury-eksklusive Advanced MidSection (AMS) og støydempingen under dekselet setter standarden for rolig og stille fremdrift på vannet.

De nye, spennende Verado V-8 utenbordsmotorene har en stram, dristig innpakning som sender et klart budskap på enhver båthekk.

Pro XS

Kjør fra alt

Kjør med påhengsmotoren som stadig setter nye standarder for ytelse og som vinner. Fiskere med Pro XS påhengsmotorer har vunnet flere fiskekonkurranser enn alle andre merker til sammen.

Med lynrask akselerasjon, klassens høyeste hastighet, legendarisk pålitelighet, lett design og overlegen drivstofføkonomi har den alt du trenger for å kjøre lenger, raskere og hardere.

Vi leverer en rekke Mercury påhengsmotorer til alle formål

Hva med å skifte ut din gamle motor med en ny Mercury? Mercury Leveres med 5-Års Garanti som sikrer deg forutsigbarhet.

Fyll ut skjema under og vi kontakter deg for tilbud på RE-Powering av din båtmotor!

Tilbud på "RE-Powering"

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.