Bergen Marine AS – Norges ledende Mercury forhandler

FOURSTROKE

Glem alt du vet om firetakts utenbordsmotorer. Våre motorer endrer spillereglene. Fullstendig. De er kraftigere, mindre og lettere enn noen andre firetaktere på vannet. Med en kombinasjon av ytelse og effektivitet som vil bringe den tiden du oppholder deg på vannet, opp på et helt nytt nivå.

SEAPRO™ FOURSTROKE

Mercury SeaPro kommersielle utenbordsmotorer er konstruert for å jobbe like hardt som det du gjør.…De er konstruert for å være noen skikkelige arbeidshester for alle som har sitt yrke på vannet.  De har tjent sine akkreditiver for pålitelighet ved å arbeide under de tøffeste arbeidsvilkår som finnes, og gi problemfri drift år etter år.

VERADO®

Verado utenbordsmotorer har skapt en helt ny standard for ytelse. Uansett hvordan du definerer det. Lav støy og vibrasjon? Ja. Lavere drivstofforbruk? Ja. Kompressormatet firetakts effekt og dreiemoment? Ja. Alt sammen. Og enda litt mer. Verado.

Vi leverer en rekke Mercury påhengsmotorer til alle formål

Hva med å skifte ut din gamle motor med en ny Mercury? Mercury Leveres med 5-Års Garanti som sikrer deg forutsigbarhet.

Fyll ut skjema under og vi kontakter deg for tilbud på RE-Powering av din båtmotor!

Tilbud på "RE-Powering"

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.