Uttern T65

360-graders visning

Uttern T65

Nær vannet

Om båten
Total lengde6,28 m
Skroglengde6,2 m
Total bredde2,46 m
Broklaring1,36 m
Total båtvekt uten motor1274 kg
Maks motorvekt239 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor)840 kg
Lengde på motorstammenXL
Maks effekt225 hk (165 kw)
Dypgående0,47 m
Vanntank45 l
Drivstofftank, maksimalt volum230 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde2,07 m
Maks antall passasjerer7
CE-kategoriC

Introduksjon

T65 er en flott båt hvis du vil være nær vannet. Opptil sju personer kan ta en plass i baugområdet eller i cockpiten. Ikke en eneste tomme av dekket er ubrukt, likevel fant designerne en måte å integrere en kompakt og praktisk kabin.

Sikkerhet, komfort & allsidighet

Sikkerhet starter ved styreposisjonen. Den har rikelig med plass for ekstra navigerings- og motorutstyr som en GPS/kartplotter, Mercury VesselView Link, Activ Trim og Zipwake Dynamic Trim Control. Dette utstyret hjelper deg til å få enda bedre manøvrering, i tillegg til best mulig ytelse med redusert forbruk. Selve Mercurymotoren sikrer en sporty og pålitelig manøvrering fra 115 og opptil 225 hk. I tillegg gir en dyp cockpit og høyt fribordved baugen både barn og voksne mulighet til å sitte eller bevege seg rundt i båten på en trygg måte.

Baugen er adskilt fra resten av båten ved bruk av en dør med et avløpssystem som holder cockpiten tørr. En gangpassasje ved babord side har et praktisk design som gjør det enkelt å gå fra akter til baug og tilbake. Det er ikke nivåforskjell på de to områdene, og hele flaten står til din disposisjon hele tiden. Føreren har det komfortabelt med de doble koppholderne og doble, polstrede seter plassert på en sokkel trukket i polyester. Skål!

Dro du til favorittstedet ditt på sjøen? Eller følte du bare for en rask avstikker? En fantastisk idé! Alternativ 1: Vend ryggstøtten mot vannet når du slapper av på aktersetet. Alternativ 2: Sett opp middagsbordet. Alternativ 3: Gjør om cockpit-området og/eller baugen til store solsenger. I kabinen bestemmer du hva du vil legge til: et sjøtoalett du kan dra ut, en vask, en kjøleskuff eller alt vi nevnte over.

T65 har oppbevaring under svømmeplattformen, aktersetet og cockpit-setene. All denne plassen er tilgjengelig for hva du enn måtte ønske å ta med ombord. Vil du også ha en bimini med sidetrekk? I så tilfelle trenger du ikke å spørre deg selv hvor du kan legge disse tingene: Integrert oppbevaring lar deg sette den opp raskt.

Premium Edition

Premium Edition gir deg det du trenger. Vi har satt sammen utstyrspakker som dekker det kundene ofte etterspør. Bestiller du Premium Edition sparer du cirka 10 prosent i forhold til å kjøpe utstyret separat. Det er ikke umulig at den lokale forhandleren din allerede har en Premium Edition-modell på lager.

Tekniske tegninger

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
1

Sosialt baugområde som kan omgjøres til solseng

2

Ankerboks og område for avstigning via baugen

3

Gangpassasje fra baug til akter

4

Dreneringssystem for å unngå vannoppsamling

5

Stilfull vindskjerm og ergonomisk styreposisjon. Med instrumentering og plass til en 9” GPS/Kartplotter.

6

Integrerte armlener og koppholder

7

Halvtransparent skyvedør til kabinen

8

Allsidig cockpit-område, passer for 1. Cruising og måltider, 2. Avslapning og lesing med ryggstøtten som kan bøyes, 3. Solseng og utvidelse for solseng med enkel tilgang til vannet

9

To polstrede seter med integrerte koppholdere. Setene er montert på en sokkel for å minimere støt og vibrering mens båten kjører.

10

Egen lagringsplass for fendere eller bysse med vask i rustfritt stål, skjærebrett og gasskokeapparat for butangass

11

Luke i cockpiten for enkel tilgang til elementer under dekk

12

En dyp cockpit garanterer sikkerhet for barn og voksne mens de beveger seg rundt i båten

13

Integrert lagringsplass for kalesje

14

Rikelig med praktisk oppbevaring i hele båten

15

Store svømmeplattformer og steg på motorbrønnen for enkel tilgang til begge sider av hekken

16

Svømmeleider

17

Énmotorskonfigurasjon opptil maksimalt 225 hk

1
2
3
4
1

Kabin med marintoalett du kan dra ut (tilvalg)

2

Luker som kan åpnes

3

Vask (tilvalg)

4

Kjøleskap (tilvalg)

Kontakt oss for en uforpliktende prat