Uttern S65

360-graders visning

Uttern S65

Under åpen himmel og åpne muligheter

Om båten
Total lengde6,28 m
Skroglengde6,2 m
Total bredde2,46 m
Broklaring1,62 m
Total båtvekt uten motor1195 kg
Maks motorvekt239 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor)840 kg
Lengde på motorstammenXL
Maks effekt225 hk (165 kw)
Dypgående0,45 m
Vanntank45 l
Drivstofftank, maksimalt volum230 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde2,11 m
Maks antall passasjerer7
Antall køyer2
CE-kategoriC

Introduksjon

Kan du tro at S65 er like ivrig etter å komme seg på sjøen som du er? Den er vår siste flaggskipmodell i S-serien for midtkonsoller. Du får den beste og mest allsidige friluftsopplevelsen akkurat nå. S65 har plass til sju personer, og soveplass til to. Dermed er det opp til deg: Inviter vennene dine til en piknik på sjøen eller overrask partneren din med en romantisk lunsj på havet. Både før og etter kan du velge mellom massevis av aktiviteter. Stup fra den integrerte svømmeplattformen, nyt solsengen, eller slapp av i den koselige kabinen. Hva om været forandrer seg og du ønsker å bli på dekk? Vi liker tenkemåten din! Den stilfulle vindskjermen og helintegrerte kalesjeløsningen beskytter deg.

Sikkerhet, komfort & allsidighet

La oss oppdage S65 fra baug til akter. Fremme er baugen det perfekte stedet å stirre på vannet eller å sitte og prate med venner. Den blir til en spiseplass så fort du setter opp bordet. I tillegg, dersom du senker bordet og tilføyer en pute, blir hele fronten på båten et sted for å sole seg. Cockpiten tilbyr også en god del fleksibilitet. Ryggstøtten kan tilpasses for å sitte og slappe av, eller den kan legges flat for å lage en ekstra solseng og få direkte tilgang til vannet.

I tillegg til disse egenskapene har båten en rekke sikkerhetstiltak. Hele dekket på S65 er på ett nivå, så det er enkelt å bevege seg fra baug til akter. Drenering på begge sider av cockpiten holder dekket tørt, og høye fribord og solide baugrekker sørger for at du er trygg mens du beveger deg rundt båten.

Inne kan to voksne sove komfortabelt i kabinen med U-formet sitteplass, som også har et sjøvannstoalett. Kabinen har en halvtransparent skyvedør, som sammen med en åpningsbar ventil og et sidevindu ved konsollen gir lys og ventilasjon til kabinen. Med rikelig med stueplass kan du ta med det tilbehøret du vil, og stue det bort i oppbevaringsplasser under svømmeplattformen og setene, under cockpitdørken, eller i kabinen.

Premium Edition

Premium Edition gir deg det du trenger. Vi har satt sammen utstyrspakker som dekker det kundene ofte etterspør. Bestiller du Premium Edition sparer du cirka 10 prosent i forhold til å kjøpe utstyret separat. Det er ikke umulig at den lokale forhandleren din allerede har en Premium Edition-modell på lager.

Tekniske tegninger

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1

Allsidig baugområde som passer til å cruise, innta måltider og å sole seg. Bordet i baugen brukes som basis for solseng og kan installeres på få sekund.

2

Sikker utgangsplattform via baugen

3

Passasje fra baug til akterende uten trinn eller hindringer

4

Avløpssystem for å unngå at vann samles opp i baugen

5

Stilfull vindskjerm og ergonomisk styreposisjon. Med instrumentering og plass til en 9’’ GPS/kartplotter

6

Dobbelt, polstret sete. Plassert på en sokkel trukket i polyester som sørger for en forbedret føreropplevelse, med integrerte koppholdere

7

Egen stueplass for fendere

8

Cockpit-luke for enkel tilgang til ulike elementer under dørken

9

Dyp cockpit. Garanterer sikkerhet for både barn og voksne mens de beveger seg rundt i båten

10

Flyttbar ryggstøtte på aktersetet. 1) Fremovervendt 2) bakovervendt og 3) den kan ligge flatt og bli til en solseng med enkel tilgang til vannet.

11

Integrert oppbevaring for kalesje

12

Rikeslig med praktisk stueplass i hele båten

13

Stor svømmeplattform og steg på motorbrønnen for enkel tilgang til begge sider av akterenden

14

Konfigurering av motoren (én motor) opp til maks. 225 hk

1
2
3
4
5
6
1

Kabin med u-formet sitteplass som kan gjøres om til dobbeltkøy

2

Uttaksbart toalett (ikke synlig mens det er i bruk)

3

Halvtransparent skyvedør i kabinen

4

Åpningsbar ventil

5

Et sidevindu ved konsollen gir lys og ventilasjon i kabinen

6

Oppbevaring i siden

Kontakt oss for en uforpliktende prat