Uttern D77

360-graders visning

Uttern D77

Setter standarden for daycruisere

Om båten
Total lengde7,88 m
Skroglengde7,63 m
Total bredde2,55 m
Broklaring1,80 m
Total båtvekt uten motor1848 kg
Maks motorvekt478 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor)1230 kg
Lengde på motorstammenXL
Maks effekt400 hk (294 kw)
Dypgående0,60 m
Vanntank80 l
Drivstofftank, maksimalt volum280 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde2,26 m
Maks antall passasjerer9
Antall køyer4
CE-kategoriC

Introduksjon

Uansett hvor du ønsker å dra denne helgen, vil D77 ta deg dit med komfort og stil. D77 har plass til ni personer, og opptil fire personer sover komfortabelt i kabinen. Den er ideell for både vannsport og fritidsbruk med familie og venner. D77 er utviklet for rask og stabil cruising. Båten gir kraftig ytelse og kompromissløs sikkerhet. Navigasjonsutstyr, ergonomisk utformede fører- og passasjerseter, og romslig plass til overnatting er noen av tingene som gjør at D77 fremstår som den komplette luksuspakken, enten det er for vannsport, øyhopping eller båtturer langs kysten. Med mulighet for utenbordsmotorer med én motor på 400 hk, eller to motorer på 200 hk hver, tilbyr D77 som få andre i klassen kan måle seg med.

Sikkerhet, komfort & allsidighet

Du får både allsidighet og komfort. D77 er fullpakket med luksuriøst utstyr montert som standard. Du får også tre forskjellige cockpit-konfigurasjoner – fra romslig spiseplass til full solseng.

Glem heller ikke sikkerhetsmessige og praktiske funksjoner som høye, rustfrie rekker, brede trinn til baugen og to store badeplattformer.

D77 har en romslig og luftig dobbeltseng i baugen og en stikkøye med god plass til to. Et praktisk og stort toalettrom med eget vindu og en robust og praktisk bysse med kjøleskap, ferskvann og kokeapparat gjør D77 til en komplett turbåt. Interiøret er innredet med eleganse og stil.

D77 er en stilig daycruiser for inntil 8 personer, og tilbyr flere konfigurasjoner for fritidsbruk med familie med venner. Båten har meget gode sjøegenskaper. Med vindusviskere og defroster kan du nyte D77 i de fleste værforhold gjennom hele året.

Premium Edition

Premium Edition gir deg det du trenger. Vi har satt sammen utstyrspakker som dekker det kundene ofte etterspør. Bestiller du Premium Edition sparer du cirka 10 prosent i forhold til å kjøpe utstyret separat. Det er ikke umulig at den lokale forhandleren din allerede har en Premium Edition-modell på lager.

Tekniske tegninger

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1

Allsidig cockpit, kan omgjøres til: 1) cruising og spiseplass 2) solseng med skrå rygg, ideelt for lesing og avslapping 3)hel solseng for maksimal plass til soling og enkel tilgang til sjøen

2

Permanent bysse med oppvaskkum i rustfritt stål med skjærebrett som lokk og standard 12V kjøleboks. Som tilvalg kjøleskap og kokeapparat

3

Ergonomisk utformet førerplass med SmartCraft instrumentering. Plass for 9″ Simrad kartplotter

4

Plass for småting og koppholder foran fører- og passasjersete

5

Enkel tilgang fra baug til hekk

6

Brede trinn for tilgang til fordekket

7

Vindu på dekk og i skrogsiden for rikelig med lys i kabinen

8

Dekksluke gir ventilasjon

9

Ankervinsj

10

Kabin for 4 voksne som består av: A hovedkøye, B stikkøye, C toalettrom

11

Bred gangpassasje til badeplattform

12

Lagringsrom for kalesje

13

Dobbel badeplattform

14

Bro over motorbrønnen: Enkel tilgang til begge sider av akterspeilet

15

Enkel eller dobbel motorkonfigurasjon for maks 400 hk

1
2
3
1

Kabin for 4 voksne som består av: hovedkøye

2

Kabin for 4 voksne som består av: stikkøye

3

Kabin for 4 voksne som består av: toalettrom

Kontakt oss for en uforpliktende prat