Uttern D70

360-graders visning

Uttern D70

Opplev forskjellen

Om båten
Total lengde6,99 m
Skroglengde6,91 m
Total bredde2,55 m
Broklaring1,59 m
Total båtvekt uten motor1550 kg
Maks motorvekt294 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor)960 kg
Lengde på motorstammenXL
Maks effekt300 hk (220 kw)
Dypgående0,55 m
Vanntank80 l
Drivstofftank, maksimalt volum280 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde2,03 m
Maks antall passasjerer8
Antall køyer2
CE-kategoriC

Introduksjon

Stikk av på en dagstur eller en helg på sjøen. Den dype cockpiten ombord i Uttern D70 gjør turen trygg og sikker. Den kraftige vindskjermen beskytter cockpiten mot vind og sjøsprut. I kabinen sover dere godt og har fantastisk utsikt gjennom de store vinduene i skrogsidene. Fleksibilitet er et nøkkelord ombord i den elegante båten. Cockpiten kan du skreddersy til tre forskjellige bruksområder. Du kan oppgradere båten med utstyrspakker som inneholder nyttig og praktisk tilbehør. Du kan også velge mellom mange forskjellige Mercurymotorer.

Sikkerhet, komfort & allsidighet

D70 leveres med Mercury-motoren du velger. Med énmotorskonfigurasjon opptil 300 hestekrefter får du høy toppfart og enkel manøvrering. Cockpiten er lett tilgjengelig, med riktig plasserte håndgrepspunkter. Det er uproblematisk å bevege seg gjennom båten fra baug til hekk, og via badeplattformene kan du gli ut i vannet.

Med den dype cockpiten er båten trygg også for små barn som er med på tur. Vindskjermen med vindusvisker gir god beskyttelse mot vær og vind.

Den tydelige og enkle linjeføringen gir D70 et moderne og elegant preg. De nye skrogfargene i antrasittgrått eller kjølig beige, og en veltilpasset vindskjerm, får båten til å se sporty ut. Ombord legger du straks merke til det tofargede dashbordet. Smart design gir plass til integrerte armlener med koppholdere, en bysse i cockpiten for å lage mat ute, og oppbevaring av kalesjen ute av syne. Kabinen har en romslig køye, store vinduer og integrert oppbevaring, og utnytter plass og lys maksimalt.

Passasjerene finner seg fort til rette ombord i D70. Cockpiten er stor og byr på mange bruksmuligheter. Du kan kose deg ute hele dagen og lage mat. I cockpiten er det komplett bysse med vask, kjøleskap og kokeapparat. Den brede døren gjør det lett å komme ned i kabinen. Via badeplattformene kan du bade og ha det moro med vannsport.

Under dekk kan to personer tilbringe natten og se på soloppgangen gjennom de store vinduene. I kabinen finner du også toalett.

Hvordan vil du bruke cockpiten? Vil du lese, småsnakke, sole deg, nyte utsikten eller spise? Akterbenken med rygg som kan justeres i tre posisjoner skaper komfort og hygge. Ryggen kan stå rett opp, den kan vippes halvveis og den kan legges ned slik at du får en stor solseng ombord. Passasjersetet har også flere funksjoner. Man kan sette seg og se fremover eller bruke det som en del av sittegruppen eller solplassen.

Premium Edition

Premium Edition gir deg det du trenger. Vi har satt sammen utstyrspakker som dekker det kundene ofte etterspør. Bestiller du Premium Edition sparer du cirka 10 prosent i forhold til å kjøpe utstyret separat. Det er ikke umulig at den lokale forhandleren din allerede har en Premium Edition-modell på lager.

Tekniske tegninger

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
1

Fleksibel cockpit tilrettelagt for: 1. Å være under veis og spise. 2. Slappe av og lese med ryggpute som kan vippes ned til 120 grader. 3. Ekstra stor solseng og lett tilgang til vannet

2

Dobbelt co-pilot-sete med rygg som kan vippes og stuverom under setet

3

Som tilvalg: Bysse med vask, skjærefj el og Wallas 800-kokeapparat med varmetopp og kjøleskap (under passasjersetet)

4

Ergonomisk utformet førerposisjon. Dashbord med SmartCraft-instrumenter og plass for montering av 9″ kartplotter

5

Integrerte armstøtter og blå LED-koppholdere på begge sider

6

Oppbevaringsrom under setene og eget rom til cockpitbordet

7

Praktisk oppbevaringsrom til småting ved passasjersetet

8

Dyp cockpit for økt sikkerhet og for å holde deg tørr

9

Bred åpning for lett tilgang til cockpit via hekken

10

Integrert lagringsplass for kalesje

11

Utvidelse for badeplattformer

12

Hekkmontert vinsj

13

Tilpasset en motor med opp til 300 hk

14

Komfortabelt justerbar stol med vippepute som kan svinges

15

Enkel tilgang til fordekket via fast leider

16

Stor luke i dekk som gir mye lys i kabinen

17

Ankerboks/vinsj

18

Trygg tilgang via baugen

1
2
3
4
5
1

Romslig kabin med dobbeltkøye og god oppbevaringsplass

2

Store sidevinduer med luker som kan åpnes for naturlig lys og ventilasjon

3

Lukket sjøtoalett

4

Brede trinn for lett og trygg adkomst

5

Benk med oppbevaringsrom under

Kontakt oss for en uforpliktende prat