Pro 725 Cabin XL

Pro 725 Cabin XL

Om båten
Lengde723 CM
Bredde256 CM
Vekt uten motor (kg)1580
Høyde på båt288 CM
Tankkapasitet150 L
Maks. motor150 HK
StammelengdeXL
Maks antall personer7
CE-kategoriC

Neste generasjons styrhusbåt

Allsidig, romslig, komfortabel. Dette er nøkkelord når man beskriver Sting 725 Cabin XL. Ved å ta de beste funksjonene fra sin fetter, Sting 725 Cabin, gir Cabin XL mer plass innendørs og samme komfortnivå. Slå på varmesystemet, spill musikk fra Fusion Stereoen, føl deg trygg med Garmin Radar System og kjenn kraften fra Mercury Fourstroke-teknologien på hekken. Et unikt oppsett av faktorer som gir deg en romslig og praktisk båt for hverdagslige formål så vel som en behagelig fritur på sjøen.

Alternativer for cockpit

Cockpiten til 725 Pro Cabin XL kan komfortabelt huse opptil fem (5) voksne, der aktersetene passer for tre og førerbenken har plass til to personer. Høyden på styrhuset gir mer enn nok plass til å stå oppreist, og ordentlig belysning innvendig gjør det enklere å bruke båten i mørket.

Varmesystemet varmer raskt opp styrhuset til komfortable temperaturer. Garmin Fusion Systemet har Bluetooth-tilkobling og 2 høyttalere, som gjør at du kan spille musikk eller lytte til radio.

725 Pro Cabin XL kan utstyres med enten Garmin Echomap 72SV, Garmin Echomap 92SV eller Garmin 1223 XSV (kompatibel med Garmin GMR Radar-systemet).

Ønsker du oppvarmingsmuligheter i cockpit på din Sting 725 Pro Cabin XL kan du utstyre båten med Eberspächer varmesystem. Gjennom to luftdyser på frontruten gir dette god sikt selv under krevende forhold.

Baugdesign for effektivitet

Baugen på Sting 725 Pro er designet for å gi deg større dekksplass og arbeidsområde. Det fremre lagringsrommet har økt i størrelse og kan enkelt huse batterier og infrastruktur for Garmin Kraken GPS-motorer.

Muligheter på dekk.

Dekksområdet på 725 Pro Cabin XL er preget av store arbeidsflater, med godt plass til lagring av utstyr og for å bevege seg rundt. Båten kan utstyres med braketter for teinehalere både i baugen og akterut. Det er også mulig å utstyre båten med lastefester i baugen og på akterdekket, disse gjør det mulig å sikre lasten bedre. Disse festene gjør det enklere å feste teiner og annet fiskeutstyr effektivt. Dekket kan også bestilles med arbeidslys, både i form av et Golight søkelys og arbeidslys som er montert under taket på cockpiten. Dermed har du effektivt arbeidslys også etter mørkets frembrudd.

Tilgjengelig ekstrautstyr

Bauganker

Baugankeret er effektivt når du bruker båten til dagsturer. Ankeret gjør det mulig å vende baugen mot bølgene og ankre opp for å tilbringe dagen i en hvilken som helst del av skjærgården eller langs kysten.

Garmin ForceKraken Trollingmotorer

For første gang leveres Sting Pro-båtene med det unike Garmin ForceKraken Trolling-systemet. Kraken-motoren gjør det mulig å holde seg på ett bestemt sted ved å utnytte GPS-signalet. Dette er praktisk når man skal oppholde seg på et bestemt fiskested eller holde båten rettet med baugen mot bølgene når du arbeider på dekk.

Sleipner Baugpropellsystem

Som en første i Pro-serien, kan 725 Pro-båtene leveres med en baugpropell. Baugpropellsystemet fra Sleipner gir lettere tillegging til kai, mer nøyaktig manøvrering til sjøs og fremfor alt en forbedret evne til å mestre alle værforhold.

Garmin GMR Radar-system

Som første Sting-modell får du nå muligheten til å kjøpe din 725 Pro Cabin XL med Garmin GMR Radar-system. Merk at GMR Radar-systemet kun er kompatibelt med Garmin 1223 XSV, som også er tilgjengelig som et alternativ på 725 Pro Cabin XL.

Saltvannspumpe og skylling

For å gjøre rengjøring av dekksområdet enklere, kan 725 Pro Cabin XL utstyres med saltvannspumpesystem og skylling. Dette inkluderer en slange og dyse for rengjørings- eller skyllingsformål.

Belegg for dørken.

Monter det komfortable S-dekket på din 725 Pro Cabin XL og øk komforten om bord for deg og dine passasjerer.

Kontakt oss for en uforpliktende prat