725 Cabin

Pro 725 Cabin

Om båten
Lengde723 CM
Bredde256 CM
Vekt uten motor (kg)1545
Høyde på båt288 CM
Tankkapasitet150 L
Maks. motor150 HK
StammelengdeXL
Maks antall personer7
CE-kategoriC

En trofast følgesvenn på sjøen.

Det er en perfekt vinterdag for fiske; solskinn og -20 grader Celsius. Fisket er godt, du tilbringer et par timer på dekk for å få fangsten om bord. Det er tid for en pause, men været gjør det litt for kaldt til å ta pausen ute. Du åpner døren til kabinen og føler varmen som omslutter deg når du går inn i styrehuset. Varmen er på, kaffen er varm.

Dette er akkurat hva Sting 725 Cabin handler om. En plattform for arbeid. En plattform for glede. En plattform for familie og venner. Og din trofaste følgesvenn på sjøen, uavhengig av været

Drevet av de sterke Mercury-motorene, er Sting 725 Pro Cabin en kraftig båt, med tilstrekkelig dreiemoment for å arbeide med tung last og frakt av varer. 725 Pro Cabin er designet som en halvplanende båt, laget for å lettere få båten opp i fart. Dette skaper et fartøy som er smidig og lett å manøvrere, noe som er hendig når du fisker, trekker fiskegarn eller transporterer last.

Effektiv baugdesign.

Baugen på Sting 725 Pro er designet for å gi deg større dekksplass og arbeidsområde. Det fremre lagringsrommet har økt i størrelse og kan enkelt huse batterier og infrastruktur for blant annet Garmin Kraken GPS-motorer.

God design gir forbedret kjørbarhet.

Med sitt fremoverlente styrehus har Sting 725 Pro Cabin et aggressivt og raffinert utseende. De 360-graders vinduene gir en fantastisk oversikt over hva som skjer rundt deg, og gir deg god kontroll i alle situasjoner. Styrehuset er også plassert sentralt i båten, noe som gir et godt tyngdepunkt. Dette forbedrer igjen stabiliteten og kjørbarheten til 725 Open Cabin.

Tilgjengelig ekstrautstyr

Teinehaler(e)

Sting 725 Pro Cabin har en lang liste over tilgjengelige tilvalg. Ett av disse er teinehalerne som kan monteres på enten styrbord eller babord side. Hvis du ønsker å bestille teinehalere, kan disse kun bestilles sammen med braketter for montering av teinehalere.

Garmin ForceKraken Trollingmotorer

725-serien vil være de første Sting-båtene som har Garmin Force Kraken trollingmotorer som tilgjengelig ekstrautstyr. Dette gjør det mulig for deg å plassere fartøyet dønn stille i vannet på en eksakt lokasjon og styre etter GPS-koordinater, noe som gjør det lettere å jobbe på dekk samtidig som du holder båten i den samme posisjonen til enhver tid.

Baugpropell

725 pro Cabin kan leveres med et høykvalitets baugpropellsystem fra Sleipner. Denne gjør manøvrering inn og ut av havner enklere og gjør det mindre komplisert å holde båten i posisjon på fiskeplassene.

Bauganker

Et alternativ som passer bruken av 725 Pro Cabin som en dagsturbåt godt, er baugankeret. Ankeret gjør det mulig å vende baugen mot bølgene eller å ankre opp ved holmen. Baugankeret kan ikke leveres med båten hvis Garmin ForceKraken trollingmotoren allerede er montert.

Kontakt oss for en uforpliktende prat