Saxdor 320 GTC

Saxdor 320 GTC

Om båten
Dekksbredde3,10 m
Total lengde10,28 m
Dypgang0,94 m
Passasjerseter 8
Drivstofftank, maksimalt volum450 l
Utenbordsmotor600 hp
Maks hastighetsområde 28kts – 45kts
Maks last1950 kg
Ferskvannstank, maksimalt volum100 liters
Svartvannstank, maksimalt volum60 l
Gråvannstank, maksimalt volum40 l
KlassifiseringISO Cat. C, ABYC
Konstruksjon GRP

KJØRBARHET SOM INGEN ANDRE

Saxdor 320 GTC er en blanding av GTO og GTR, med samme raffinerte, økonomiske og ytelsesorienterte skrogdesign. Et lavt tyngdepunkt, lav vekt, skarp innstigning og et skrog med to trinn skaper en unik kjøreopplevelse i alle slags hav og vær over hele verden.

Det romslige styrehuset har plass til opptil 6 personer for å reise komfortabelt.

Saxdor 320 GTC kommer med tre Mercury-motoralternativer, i området 300 hk til 600 hk. Du kan enten velge enmotorsalternativet med konkurransedyktig pris og lavt drivstofforbruk og beholde en komfortabel kjøreopplevelse, eller du kan velge tomotorsalternativet 2 x 225 hk eller 2 x 300 hk – havets Grand Tourismos.

FRIHET TIL Å BEVEGE

Saxdor 320 GTC endrer bevegelsesspillet om bord. Med sitt unike konsept med et romslig styrehus med full bjelke med enkel tilgang til baugen, har bevegelse ombord aldri vært så lett. Saxdor tror på luksusen med ubrukt plass.

BO OM BORD

Alt er gjennomtenkt når det gjelder å bo om bord.

Med et stort og romslig styrehus kan folk enkelt gå gjennom den brede korridoren mens du kan tilberede deilige serveringer og drinker til familie og venner på samme tid. Stillhet er gull – styrehuset kan lydisoleres med et flytende gulv, spesielt utviklet for Saxdor 320 GTC-modellen.

Den stilige wetbar-modulen kan utstyres med vask og komfyr. Det er til og med plass til to kjøleskap hvis du ønsker det. Den romslige spisestuen har plass til opptil fem personer, og sammen med akterdekkets bord og sofa kan opptil 8 personer spise. Dinetten endres enkelt med et elektrisk bord for å lage en seng for to personer.

Det store soltaket i lerret er elektrisk betjent, noe som gjør det enkelt og greit å kontrollere under kjøring. To store sidevinduer som kan åpnes på begge sider er ekstrautstyr.

Cockpiten er godt designet med utmerket ergonomi og den førerfokuserte rorstasjonen er utstyrt med de nyeste Simrad navigasjonsinstrumenter og funksjoner som en trådløs ladeplattform for enkel lading av mobile enheter.

Nedre dekk er full av naturlig lys takket være de to store Lewmar-lukene i kabintaket. Lukene kan utstyres med solskjerming og myggnetting. Den store og komfortable sengen kan utstyres med en ergonomisk madrassbunn. Det romslige toalettet i nedre dekk kan lukkes med en smart foldedør.

Adkomsten til fordekket har dype og trygge gangveier via døren i frontenden av hytta. Ved fordekket har du en dobbel solpute. Tilgang til akterdekket fra styrehuset er lett gjennom en stor skyvedør i glass. Akterdekket er et stort åpent område som kan møbleres med en sofa og et stort bord

Nyt ditt eget strandhus med elektriske sammenleggbare terrasser på begge sider av akterdekket!

SAXDOR 320 GTC 360-graders visning

SAXDOR 320 GTC LAYOUT

Aft terrace dinette with side terraces open

Open aft terrace with side terraces

Kontakt oss for en uforpliktende prat