Saxdor 270 GTO

Saxdor 270 GTO

Om båten
Total lengde8,45 m
Dekksbredde2,60 m
Dypgang0,92 m
PassasjerseterKategori C – 7 personer
Drivstofftank, maksimalt volum300 l
Maks hastighetsområde 45 kts
Ferskvannstank, maksimalt volum80 l
Svartsvanntank, maksimalt volum50 l
Gråvannstank, maksimalt volumIkke tilgjengelig
Konstruksjon GRP
KlassifiseringISO Cat. C, NMMA
Maks motoreffekt300 hp

SAXDOR 270 GTO
Den neste store sensasjonen

Saxdor 270 GTO ble designet ved å bruke Saxdor-signaturen – det lette og mykkjørende to-trinns skroget – Saxdor 270 GTO leverer hastighetsytelse og drivstoffeffektivitet velkjent fra de tidligere modellene. Svært dyp V-inngang i den omvendte baugen reduserer ytre påvirkning, forbedrer den generelle båtstabiliteten og forbedrer kjøreopplevelsen. Lett og sterk konstruksjon, bygget ved hjelp av vakuuminfusjonsteknikk, gir deg en vannscooter som er sporbar, og lett å sette i gang og gjenopprette.

Ytelse

Montert for én påhengsmotor på 225 til 350 hk, tilbyr Saxdor 270s ergonomiske design et overraskende lavt drivstofforbruk. Sandwichkonstruksjonen av et to-trinns skrog, brukt for å redusere vekten og sikre konstruksjonsstabilitet, forbedrer båtens evne til jevn og enkel kjøring.

NYT SOLEN

270 er det ultimate valget for solelskere. Med to solsenger – en foran og en akter – vil du ha mer enn nok plass under solen til å lene deg tilbake og slappe av når det trengs. Når du er ferdig, kan den bakre solsengen settes sammen igjen og tjene deg som en spisesofa.

SOSIAL PLASS

Saxdor 270 GTO kan være den eneste båten i sin størrelse på markedet med en våtbar i full størrelse, ferskvannssystem og et komfortabelt spisested for opptil seks personer. Det har aldri vært enklere å arrangere arrangementer, og din elegante fest forblir beskyttet med et glassgjerde i yachtstil med porter montert foran motoren.

KOSELIG GJEMMESTED

Den store, luftige forkabinen er ditt neste favorittgjemmested utstyrt med en sovekøye i vanlig størrelse for to personer og rikelig med naturlig lys som kommer gjennom takvindu og luker som optisk forstørrer hele plassen. Et sanitærhjørne med toalett og en ekstra vask passer også inn for å gjøre morgenen ombord problemfri.

Kontakt oss for en uforpliktende prat