Quicksilver Pilothouse 705

Video

Quicksilver Pilothouse 705

Fiskeglede på profesjonelt nivå

Om båten
Total lengde6,63 m
Skroglengde6,45 m
Total bredde2,54 m
Broklaring2,27 m
Total båtvekt uten motor1627 kg
Maks motorvekt239 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor)820 kg
Lengde på motorstammenXL
Maks effekt225 hk (165 kw)
Dypgående0,54 m
Vanntank45 l
Drivstofftank, maksimalt volum200 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde2,96 m
Maks antall passasjerer7
Antall køyer2
CE-kategoriC

Introduksjon

Fisking mer enn en hobby, det er en livsstil, noe den nye 705 Pilothouse er et tydelig eksempel på. Den har en romslig og praktisk kabin med ergonomisk design, og er et perfekt sted å starte fisketuren på. Det slanke, sportslige skroget er utformet for førsteklasses komfort på åpent hav eller lokale innsjøer og har klassens beste utstyr. Styr båten fra kapteinsetet eller den utvendige styringen på dekk, og bruk det elektroniske kvalitetsutstyret til å finne fisk og eller en trygg havn. Motoren kan fås med opptil 225 hk, og det er plass til 7 personer ombord. Her er alt klart for morsomme og sosiale fisketurer.

Sikkerhet, komfort, fiske & oppbevaring

Sikkerhet

Sveiv inn storfangsten med føttene trygt plassert i fotstøttene på babord og styrbord side. Fiskestenger og utstyr kan oppbevares i de mange innebygde oppbevaringsrommene. Det hjelper deg dessuten med å holde dekket ryddig. Bruk båten trygt under alle forhold takket være de høye fribordene som holder båten tørr innvendig. Takket være styringen på dekk kan båten styres trygt og presist når du fisker.

Komfort

Enten du drar på dagstur eller overnatter med familien får du en komfortabel tur i 705 Pilothouse. Spis den ferske fangsten på det romslige cockpitbordet, finn deg noe kaldt å drikke i 50 l kjøleskapet, eller slapp av i køyen foran. De komfortable plysjsetene gjør at kapteinen og passasjeren på babord side sitter godt, både i rolige og mer turbulente farvann. Det er også plass til fiskere på de vippbare setene ved styrbord og akter. Sjøtoalettet er plassert under baugen, noe som gir ekstra privatliv

Fiske

705 Pilothouse er laget for fiskeopplevelser og gjør jakten på neste fiskerekord ekstra spennende. Agnet oppbevares i livewell-systemet, mens fangsten holder seg fersk i den store fiskekummen med oksygentilførsel. Det innebygde skjærebrettet kan skylles med spylesystemet og gjør det enkelt å rense fisken på stedet. Fiskestengene oppbevares trygt og ute av veien i de praktiske stangholderne.

Oppbevaring

705 Pilothouse er perfekt til trygg og ryddig oppbevaring av utstyr. Modellen har et romslig skrog, integrerte oppbevaringsrom og et ryddig, elektrisk ankerspill. Den store oppbevaringsplassen i dørken på dekk og i kabinen gjør det trygt å gå omkring i båten. 705 PH har dessuten klassens største cockpit og utmerkede konfigurasjonsmuligheter. Kort fortalt ligger alt til rette for båtopplevelser som gjør inntrykk.

360-graders visning

Kontakt oss for en uforpliktende prat