Quicksilver Pilothouse 625

Quicksilver Pilothouse 625

Når fisking er mer enn en hobby

Om båten
Total lengde6,38 m
Skroglengde5,65 m
Total bredde2,54 m
Broklaring2,36 m
Total båtvekt uten motor1371 kg
Maks motorvekt211 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor)730 kg
Lengde på motorstammenXL
Maks effekt150 hk (110 kw)
Dypgående0,49 m
Drivstofftank, maksimalt volum160 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde2,89 m
Maks antall passasjerer6
Antall køyer2
CE-kategoriC

Introduksjon

Tilbring mer tid med snørene i vannet med det helt nye 625 Pilothouse. Omtenksomt designet for å maksimere hver bit av dekksplass sammen med en velutstyrt lukket lugar, er dette en båt som enkelt kan brukes for en rask overnatting. Nå fiskeplassen din raskt med en maksimum 150 hk Mercury påhengsmotor, og velg blant Quicksilver utstyrspakker for de mest populære sikkerhets-, bekvemmelighets- og komfortalternativene for å forbedre hver tur.

Sikkerhet, Komfort, fiske og design

Sikkerhet

Spol inn fisk etter fisk, holdt deg sikkert på dekk med babord og styrbord fotstøtte på 625 Pilothouse. Hold deg stødig med høyt fribord, og ta deg trygt til baugen med gåstien og takmonterte gelendere. Dekket kan holdes ryddig og fritt for utstyr med innebygde oppbevaringsrom i kabinen, baugen og massive skap i gulvet. Enten du sitter i kabinen eller er på dekk, kan du navigere til ditt neste hete sted med Simrad-elektronikk av høy kvalitet.

Komfort

Vi har designet plassen for at du både skal kunne fiske på en profesjonell måte og for at du skal kunne nyte båtlivet med familie og venner. I kabinen kan du få båten med et enkelt passasjersete eller en benk med plass til to (tilvalg). Med en av de pakkene vi har satt sammen kan den effektive fiske-cockpiten omgjøres til en sosial samlingsplass. Takket være høye fribord er barna trygge ombord. Fra baugen til hekken er det lett å bevege seg via en bred passasje langs kabinen.

Fiske

Finn fiskeplassene dine og få snørene dine våte tidligere med tilgjengelig GPS NSS evo3 i kabinen, og finn deretter fisken fra samme Simrad-elektronikk ved det andre førermiljet på dekk. Skinnemonterte fiskestangholdere lar deg hvile armene mens du drar inn fisken, og den tilgjengelige fiskepakken holder agnet friskt i en integrert agnbrønn samt et ubehandlet vannutløp når du rensker fileter. Eller hold fisken fersk til du kommer til kai med to massive fiskekummer.

Design

625 Pilothouse er laget for den lidenskapelige fiskeren, fremre kabin er iøynefallende og elegant, spesielt i en tilgjengelig Explorer-versjon. Fra innsiden av kabinen kan du oppleve 360-graders panoramautsikt gjennom store vinduer og skyvedører i full lengde. Bygget for en komplett opplevelse på vannet for både familier, venner og fiskere, du vil elske de utvidede badeplattformene, den luftige takluken og den tilgjengelige solavskjermingen og dieselvarmeren.

360-graders visning

Kontakt oss for en uforpliktende prat