Quicksilver 805 Pilothouse

360-graders visning

Quicksilver 805 Pilothouse

Perfekt når dagene innholder fiske og hyggelige familieturer

Om båten
Total lengde7,15 m
Skroglengde6,99 m
Total bredde2,89 m
Broklaring2,66 m
Total båtvekt uten motor2434 kg
Maks motorvekt422 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor)1190 kg
Lengde på motorstammen1-XXL/2-XL
Maks effekt350 hk (257 kw)
Dypgående0,60 m
Vanntank80 l
Drivstofftank, maksimalt volum350 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde2,80 m
Maks antall passasjerer9
CE-kategoriC
Antall køyer2

Introduksjon

Vi har lansert en ny generasjon av Pilothouse-modeller, skreddersydd for skarpe sportsfiskere. Med buet skrog har den et estetisk tiltalende og mer sporty design. 805 Pilothouse har favorittsporten din som hovedfokus, med egenskaper som fokuserer på en opplevelse på vannet uten like. For eksempel har den en oksygenanriket fiskekum som holder agnet ferskt og fangsten enda ferskere. Nå fiskeområdet raskere med Mercurys én- og tomotorskonfigurasjoner på opptil 350 hk, med opptil 9 personer om bord. Explorer-utgaven oppgraderer turen din på vannet til en førsteklasses opplevelse, med mer stil og luksuriøse fiskefunksjoner.

Sikkerhet, komfort, fiske & design

Sikkerhet

Fisk uten bekymringer fra morgen til kveld med høye fribord som holder deg på den rette siden av rekka. Plasser skoene godt fast under fotstøttene mens du haler inn en skikkelig sværing. Kjør selvsikkert til gjemmestedet ditt med opptil 350 L drivstoffkapasitet. Hold kontakt med både land og andre fartøy med Simrad RS20 VHF mens du trygt navigerer faremomenter med Simrad 3G Radar.

Komfort

Enten du tar en rask ettermiddagstur på innsjøen eller overnatter på havet, er salongbordet og de justerbare setene i 805 Pilothouse et flott sted å slappe av eller søke ly. Byssen har alt du trenger for å lage et raskt måltid eller holde drikkevarer kjølig. To personer kan slappe av i komfortable omgivelser i køyen, og det omsluttede toalettet med spyletoalett gir ekstra privatliv. Dekket er vidåpent for fiske, og integrerte seter ved styrbord og akter kan vippes ut fra fribordet når du trenger å sette deg ned. Vil du ha en matbit, kan du kan sette opp et bord i cockpiten.

Fiske

Utstyret om bord bærer preg av at 805 Pilothouse er utstyrt for en seriøs sportsfisker. Hold dagskvoten fersk i den store oksygenanrikede fiskekummen med pumpe, og spyl dekket med sjø- eller ferskvann etter en hektisk dag med fiske og vasking med en integrert vannkran. Hold krokene intakte og snøret uten floker med en egen oppbevaring for fiskestenger i cockpiten og kabinen. Og med de to styreposisjonene kan du plassere båten rett over ekkoloddmerkene eller manøvrere smale områder nær andre båter.

Design

Kom deg enkelt inn og ut av 805 Pilothouse med en dør som er integrert i skroget ved styrbord. Det nyskapende kabindesignet sørger for praktisk tilgang fra cockpiten og fra styrbord og babord side. Explorer-pakken som tilvalg tilfører det sporty designet en unik stil du vil legge din elsk på, med en lekker folie i turkis på skroget og svarte rekker, fenderholdere og takstativ.

SMART Edition

Sørg for å få det du trenger: SMART Edition er basert på det utstyret som er mest etterspurt av kundene våre. I tillegg sparer du et gjennomsnitt på 10 % i forhold til å bestille alternativene separat. Kanskje har den lokale forhandleren din en SMART Edition på lager akkurat nå.

Tekniske tegninger

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1

Romslig fiskecockpit som også fungerer som spiseplass takket være vippesetene ved styrbord og akter

2

Klassens beste fiskeutstyr inkludert en stasjon med livewell-system og skjærebrett, store fiskekummer med oksygentilførsel i vannet, spylekran, stangholdere, fotstøtter på babord og styrbord side, fiskestangholdere i cockpit og kabin

3

Symmetrisk kabin med full walkaround

4

Baugpute som kan vippes opp

5

Gangpassasje til fordekket

6

Skyvedør på siden med direkte adgang til førerplassen

7

Ankerboks og vinsj

8

Dinette som kan stå forovervendt eller i spisestilling (2-dørsversjon)

9

Dinette med bord og benker som kan omgjøres til soveplass (3-dørsversjon)

10

Funksjonell førerplass med hydraulisk
styring og SmartCraft-instrumentering, 9´´ kartplotter, lydanlegg og 12 V strømuttak

11

Porter i hekken

12

Skyvedør til kabinen

13

Badeplattformer på babord og styrbord side

14

Velegnet for én eller to utenbordsmotorer (maksimalt 350 hk)

1
2
3
4
1

Fører- og passasjersete

2

Dobbelkøye i kabinen

3

Separat bad med sjøtoalett, vask og dusj

4

Bysse med vask, kjøleskap og mobilt butan-kokeapparat

Kontakt oss for en uforpliktende prat