Nordkapp RS 800C

Video

Nordkapp RS 800C

Om båten
Skroglengde749 CM
Bredde252 CM
Vekt uten motor1800
Høyde på båt276 CM
Tankkapasitet200 L
Vanntank39 L
Septikktank39 L
Maks. motor300 HK
StammelengdeExtra lang
Maks antall personer8
CE-kategoriC

Om båten

Detaljene.

RS 800C er designet med fokus på robusthet og et godt lettdrevent skrog i tankene. Vannlinjen strekker seg hele 19,6 fot og gir deg inntrykket av en båt med god plass og samtidig smidige former. Aluminiumsskroget er fantastisk og enestående når du virkelig skal nytekjøregleden og båtgleden. Skrogdesignet er laget knivskarpt for å skjære gjennom bølgene og RS 800C gir deg mulighetene til aktiv kjøring også i grov sjø.

Interiør – sport & luksus.

I Nordkapps RS-modeller skal du føle det lille ekstra. Det ergonomiske utgangspunktet på førerplass med sportsorientert instrumentering og en skreddersydd motor-konsoll gjør at du raskt føler kontroll. Herdet glass i båtens 365-grader vinduer gir deg full oversikt over alle båtens områder, og den store akterdøren gir deg og dine passasjerer enkel adgang til akterdekket. Utstyr og ytelser RS 800C leveres med både Mercury Verado V8 og Mercury ProXS. Begge motorene passer båten godt, og gir skroget den utfordringen det ønsker. Har du behov for det ekstra sportslige preget er ProXS valget for deg. Her får du et lydbilde og et makspotensial i antall omdreininger som tar ut det beste i deg som fører. RS 800C leveres også med trimplan hvor du får autotrim-funksjon (ekstrautstyr). Dette kan hjelpe deg som fører i de mest krevende forholdene, eller være med på å gjøre turen mer behagelig for deg og dine passasjerer. Båten kan også utstyres med baugpropell,

Den perfekte helårsbåten

RS 800C har enkel tilgang til både akterdekk og fordekk gjennom store dører, noe som gjør båten enkel å lukke ved dårlig vær, samt enkel å håndtere for én person. Velger du tilleggsutstyret elektrisk soltak får du også en båt som åpner helt opp for sommeren. Her kan du nyte solen, samtidig som du effektivt på sekunder stenger taket ved regn.

Med plass til hele familien på tur

RS 800C kan utstyres med nedfellbare benker på fordekket og akterdekket, og har tilleggsprodukter som bordløsninger for begge disse områdene. Dermed kan du skape dine egne utesoner hvor dere kan nyte et godt måltid og bare slappe av.

Solide, gode kjøreegenskaper

Nordkapp RS 800C er laget for å gi deg en trygg, men sportslig kjøreopplevelse. Du vil oppleve at skroget sitter godt og tar bølgene på en effektiv og kontrollert måte. Skroget i aluminium med glassfiber-inliner gir deg minimalt med støy i kabinen.

Kontakt oss for en uforpliktende prat