Nordkapp RS 705E

Nordkapp RS 705E

Nordkapp RS 705E lar deg oppleve naturen på sitt råeste, og lar deg kjenne på grensene.

Om båten
Skroglengde713 CM
Bredde230 CM
Vekt uten motor1200
Høyde på båt201 CM
Tankkapasitet195 L
Vanntank55 L
Septikktank39 L
Maks. motor300 HK
StammelengdeEkstra lang
Maks antall personer7
CE-kategoriC

Om båten

Detaljene.

Sportsstoler i detaljutførelse gjør at du sitter godt i kjøreposisjon, og aktersetene med komfortable nakkestøtter gjør både at båten synes godt i havn samtidig som passasjerene får en bedre opplevelse. RS-logoen i setene og i putene, samt på skroget viser folk rundt deg hva denne båten virkelig er god for. Skroget, motoren og designet gjør at du snur mange hoder på vei dit du skal. Kombinasjonen av det svarte karbonfilm-skroget, sorte rails og RS-interiør etterlater et solid inntrykk av kraft og ytelse.

Skroget.

Det lett gjenkjennelige Nordkapp-formspråket finner du igjen i RS 705E. Designerens smale og bratte skrogvinkel på 24 grader er utslagsgivende i både kjøreglede, men også komfort. Ønsker du å gi skroget et ekstra tøft preg kan du legge til 3M karbonfilm (ekstrautstyr).

Ytelsen.

Det var ytelsen du opplever som fører som drev tanken bak designet av den kanskje mest kjøreglade Nordkapp-modellen. Med en lineær effektkarakter sparker R705 godt fra, og responderer godt både fra start og fra mellomregisteret. Mercurymotoren passer båten godt og gir deg et sportslig og grovt lydbilde hele veien. Skroget har lav plan-terskel, og du kommer til å legge merke til stødigheten skroget gir deg i høyere hastigheter.

En ekte kjøremaskin

Det 24-graders skroget på RS 705E skjærer enkelt gjennom bølgene og levner liten tvil; dette er en maskin som elsker utfordringer. Den solide kombinasjonen av aluminiumsskrog og glassfiber-inliner gir deg en sporty, røff og samtidig komfortabel båt.

En cockpit orientert mot føreren.

Når du tar steget inn i RS 705E merker du med én gang at cockpiten er orientert mot deg som fører. Den perfekte vektdistribusjonen gjennom den sentrerte førerposisjonen og brede vindskjermen gir deg alt du trenger for å kjøre raskt, men sikkert på sjøen.

Tilpasset alle forhold

Vi har jobbet hardt for å forberede RS 705E på alle typer vær og forhold. Hvis du velger å utstyre båten med det tilgjengelige ekstrautstyret kjørekalesje og kalesje har du en helt tørr cockpit, noe som gjør det komfortabelt og enkelt å kjøre selv i røff sjø og tett regn.

Kontakt oss for en uforpliktende prat