Nordkapp Noblesse 720

Video

Nordkapp Noblesse 720

Noblesse 720 er en sosial båt med fantastiske kjøreegenskaper. Kombinasjonen av en senket dørk og stor U-salong gjør at du får god plass til deg selv og hele familien.

Om båten
Skroglengde714 CM
Bredde263 CM
Vekt uten motor1480
Høyde på båt184 CM
Tankkapasitet182 L
Vanntank40 L
Septikktank30 L
Maks. motor250 HK
StammelengdeEkstra lang
Maks antall personer7
CE-kategoriC

Om båten

Cockpit og baug.

Hele cockpiten er full av smarte og brukervennlige løsninger, som gjør denne båten svært detaljrik. Både i baugen og helt akter finner du flotte solsenger, og i akter finner du samtidig en stor badeplattform hvor det er godt av plass for flere til å oppholde seg. Høyt fribord og god stabilitet gir deg en komfortabel båt med gode egenskaper i sjøen. Noblesse 720 er en sportslig daycruiser og skroget er lettdrevet og helt stabilt i hastigheter til og med over 50 knop. Dette er en båt vi garanterer at du ikke blir lei av å kjøre! Selve førerposisjonen er oversiktlig og gir skipperen full kontroll. En fleksibel, solid og god førerstol sørger for komforten.

Akterdekket.

U-salongen er den ultimate sosiale innredningen i en båt på denne størrelsen. Den senkede cockpiten gjør at alle i båten sitter godt beskyttet bak vindskjermen. Sitteputene er delt opp, slik at man enkelt vipper opp en liten del av puten, når man skal ut eller inn i båten, enten bakfra eller fra en av sidene. Har kan man også med et enkelt grep gjøre om salongen til solseng med plass til flere personer.

Kontakt oss for en uforpliktende prat