Nordkapp Noblesse 660

Nordkapp Noblesse 660

Noblesse 660 – Powerboat of the year 2019!

Om båten
Skroglengde647 CM
Bredde250 CM
Vekt uten motor1220
Høyde på båt170 CM
Tankkapasitet145 L
Vanntank33 L
Septikktank40 L
Maks. motor200 HK
StammelengdeEkstra lang
Maks antall personer6
CE-kategoriC

Om båten

Med en gang du setter foten i en Noblesse 660 merker du at du er i en stor og innholdsrik båt. Båten har mange detaljer, og vi har tenkt på det meste for at du skal få et tryggere båtliv. Den er tilpasset den komfortable dagsturen, men i kabinen kan to personer sove både godt og komfortabelt, og når du står opp kan du glede deg over en dyp v-bunn som gir deg kjørekomfort over snittet. Dimbart lyst, strømuttak og elektrisk toalett* er sammen med ferskvannstank, vask, pantry, kjøleskap og solseng* med på å gi deg alt av utstyr du trenger.

Cockpit.

Lun, romslig cockpit. I Noblesse 660 ligger selve cockpiten dypere en normalt for å gi deg og de du har om bord bedre vindskjerming, samtidig som kjøreegenskapene forbedres. Båten har et stort glassareal som er med på å gi deg en lun cockpit, samtidig som du får god oversikt over det som skjer rundt deg på sjøen. Høyt fribord gir deg trygghet, og er spesielt fint å ha når du har med barn på tur. Stort sosialt akterdekk med badeplattformer. Juvelen i cockpiten på 660 er den store U-sofaen. Her har du en praktisk og sosial sone, som raskt gjøres om til en stor solseng. Et stort cockpitbord av god kvalitet gjør at du kan servere Hele badeplattformen på ett nivå er enkelt tilgjengelig fra cockpit og en integrert badetrapp gjør det enkelt å ta seg en behagelig svømmetur.

Skroget.

Noblesse 660 er kjent for sine solide kjøreegenskaper. Skrogdesignet på båten er designet for å tåle både fine og røffere dager på sjøen. Det brede skroget er stabilt, men reagerer samtidig raskt og smidig på din kommando.

Kabin med komfort

Kabinen i Noblesse 660 er laget for at 2 personer komfortabelt skal kunne overnatte. Vi har lagt vår flid i god kvalitet på puter for at du skal kunne nyte en god natts søvn. Vinduene over vannlinjen gir deg god utsikt til det som skjer utenfor og gir flotte lysforhold i kabinen.

Sosial cockpit

Cockpiten i Noblesse 660 er designet med fokus på å være sosial. Den store U-sofaen og romslige bordet gir deg god plass, og du kan enkelt ha med deg hele familien og venner på tur. Skulle det regne tar du raskt opp kalesjen fra kalesjegarasjen i akterbenken, og alle er tørre. Perfekt for både alle slags værforhold.

Kjøreglad daycruiser

Da Noblesse 660 ble kåret til Powerboat of the Year, var kjøreegenskapene viktige i begrunnelsen. Her får du et skrog som er glad i å takle alle slags forhold, og som tar bølgene godt. Båtens brede cockpit gir deg også god stabilitet, og høyt fribord bidrar til en trygg og sikker følelse under kjøring.

Kontakt oss for en uforpliktende prat