Nordkapp Gran Coupe 905

Video

Nordkapp Gran Coupe 905

Gran Coupe 905 er en sporty, helårs coupe-båt som skiller seg ut. Med romslige og smarte løsninger, gir den deg og familien plattformen for å nyte sjøen, hele året. Åpne løsninger slipper sommersolen inn.

Gran Coupe 905 har løsninger for tak og dører slipper sommeren inn i båten. Enkel tilgang til akterdekket via den låsbare skyvedøren åpner opp kupeen. Legger du til den elektriske takluken har du en følelse av en helt åpen båt. Båten har god plass til passasjerer ute og inne samtidig, og setter du opp den funksjonelle kalesjen og slår på varmen* kan akterdekket brukes som salong under alle værforhold. Dermed øker bruksområdet på båten betraktelig. Den komfortable solsengen på fordekket er også et fantastisk sted å nyte varme, late sommerdager på og et perfekt sted å være når du ligger i havn.

Om båten
Skroglengde912 CM
Bredde298 CM
Vekt uten motor2550
Høyde på båt310 CM
Tankkapasitet309 L
Vanntank48 L
Septikktank48 L
Maks. motor250 HK
StammelengdeEkstra Lang
Maks antall personer9
CE-kategoriC

Om båten

Erfonomi og oversikt i fokus

På førerplass kan du tilpasse dashbordet med én eller to 12-tommers Garmin-skjermer. Her kan du gjøre personlige tilpasninger slik at du får du all navigasjonsinformasjon akkurat slik du ønsker å se det. Med Mercury motordisplay sørger du også for at all motorinformasjon enkelt leses av.

Med fokus på komfort

Kabinen er utstyrt med enkeltkøye på babord side og en bred, komfortabel V-køye i baugen. Gran Coupe 905 har LED-lys som kan dimmes ned og gir hele kabinen en varmt og lun atmosfære. På styrbord side finner du et eget toalettrom med vask og elektrisk toalett med holdingstank.

Smarte detaljer i kabinen

Inne finner du en romslig sittegruppe med bord og plass til seks personer. Her kan man også lage en god ekstra seng ut av aktersofaen. Lenger frem på babord side, under passasjersetet, finner du pantry. En stor rund vask og ett kokebluss som går på gass og hvor selve gassbeholderen er plassert under baugluken på fordekk for å ivareta sikkerheten ombord. Under førerstolen finner du en stor 49 liter kjøleboks med to skuffer.

Kontakt oss for en uforpliktende prat