Nordkapp Enduro 705

Video

Nordkapp Enduro 705

Sjøens sportsbil

Sjelden har setningen sjøens sportsbil passet bedre for en båt enn for Nordkapp Enduro 705. Det over syv meter lange skroget har en unik design og kombinasjon av lengde versus bredde, noe som gir deg både større rekkevidde og en veldig kjøreglad båt. Båtens sentrerte konsoll gir den et balansert og presist tyngdepunkt, og du får god følelse av kontroll når du sitter ved styreposisjon i Enduro 705.

Om båten
Lengde713 CM
Bredde230 CM
Vekt uten motor1150
Høyde på båt197 CM
Tankkapasitet195 L
Vanntank55 L
Septikktank39 L
Maks. motor250 HK
StammelengdeEkstra lang
Maks antall personer7
CE-kategoriC

Kraften fra Nordkapp og Mercury

Enduro 705 kan leveres med V6 eller V8-motorer fra Mercury, som gir båten et spennende lydbilde og godt skyv. Ønsker du det lille ekstra kan du bestille din Enduro 705 med Mercury ProXS V8.

Sportslig design gir god kjøreopplevelse

Et V-skrog på 23,5 grader skjærer effektivt gjennom vannskorpen og gir deg en fornøyelig kjøreopplevelse.

Stødig og sikker

Enduro 705 kjennetegnes av sine sportslige ytelser og god kontroll.

I Enduro 705 kan du skreddersy komfortnivået til ditt bruk, og i Enduro 705 gir vi deg en av de beste båtene for å utnytte varme dager og sommerkvelder. Vi lover deg en komfortabel og morsom opplevelse.

En båt tilrettelagt for praktisk sommerglede

Enduro 705 har et stort fordekk med bred passasje, som gjør båtlivet enkelt. Integrerte fenderholdere med fester gjør at du kan legge til på effektivt og smart.

Solsengen som gjør baugen til en sone for avslapning.

På få sekunder gjør du fordekket på Enduro 705 om fra praktisk skjærgårdsjeep til en romslig solseng.

God plass

Akterbenken gir god plass til passasjerene ombord. Benken rommer også tilgjengelig utstyr som kjøleboks, og har praktisk stuerom for konsolltrekk eller bagasje.

Fokus på design og gode løsninger.

Enduro 705 har en bred konsoll som beskytter fører og passasjerer godt mot vær og vind. Inne i konsollen er det en liten kabin med tilgjengelig toalett. I forkant av konsollen finner du et eget stuerom for tilgjengelig utstyr som kjørekalesje. I dette stuerommet er det også god plass til bagasje. Baugpartiet i Enduro 705 huser en rekke smarte oppbevaringsrom. Akterbenken på Enduro 705 har et integrert regntrekk som trekkes enkelt over sittebenken på akterdekket. Dette gjør at du raskt beskytter puter mot typisk sommerregnvær som kommer overraskende på.

Enkel betjening av båtens funksjoner

Førerplassen er designet med tanke på god ergonomi og enkel betjening av båtens funksjoner som for eksempel baugpropell, stereo og navigasjonsskjerm.

Skreddersy din Enduro 705

Enduro 705 har et høyt utstyrsnivå og tilgjengelig ekstrautstyr. Båten kan utstyres med blant annet ankervinsj, baugpropell, 12-tommer navigasjon, kjøleskuff og Fusion Signature lydanlegg.

Praktisk stuerom og toalettrom

Enduro 705 huser eget toalettrom med mulighet for elektrisk toalett. Dette rommet kommer også praktisk med for å stue vekk puter eller bagasje.

Bred konsoll gir god vindskjerming

Båtens brede og sentrerte konsoll gir optimal vindskjerming. Utstyrer du båten med kjørekalesje vil du kunne holde deg tørr, selv ved regnvær og vind.

Kontakt oss for en uforpliktende prat