Nordkapp Avant 705

Nordkapp Avant 705

Familiefavoritten som tar deg litt lenger.

Om båten
Skroglengde713 CM
Bredde230 CM
Vekt uten motor1150
Høyde på båt175 CM
Tankkapasitet184 L
Vanntank55 L
Septikktank35 L
Maks. motor250 HK
StammelengdeEkstra lang
Maks antall personer7
CE-kategoriC

Om båten

Avant 705 er en kjøreglad og sporty bowrider hvor vi har lagt fokus på deg og dine passasjerer. Den store vindskjermen gir en god og lun plass under kjøring, og det åpne dekket gir deg praktisk bruk. Båten har høyt fribord og enkel adgang fra baug og akterdekk som gjør Avant 705 trygg for barna. Det store stuerommet gir deg både plass til elektrisk eller portabelt toalett*, og god plass til bagasje på tur. Her har du selvfølgelig også tilgang til kjøleskuff, stereo og strømuttak*. Avant 705 er rett og slett en god kombinasjon av sportslige kjøreegenskaper og praktisk dagsturbåt.

Cockpit
Cockpiten i Avant 705 gir deg god plass, flere stuverom til bagasje og smarte løsninger. I denne båten har det store cockpitdekket god plass til opp til 7 personer og høy grad av sittekomfort. Du finner en enkel adgang til akterdekket på både babord og styrbord side og det store cockpitbordet gjør dette til et flott sted å nyte sommerlunsjen. Detaljene som lar deg nyte sommeren litt ekstra. Vindskjermen på Avant 705 er plassert på en slik måte at du får maksimal utnyttelse av fordekket og cockpit. Med stor solseng på fordekket hvor 2 personer får god plass har du en flott dagsturbåt hvor du aldri behøver å gå i land. Den store kjøleskuffen rommer godt med mat og drikke, og skulle sommerværet være ustabilt setter du raskt på kalesjen som dekker cockpit. Det store stuverommet under konsollen har plass til toalett, noe som kommer hendig med på dagsturer.

Sikkerhet & komfort

En av fordelene du får med bowrideren er muligheten til å stenge cockpiten helt og dermed vil du få en daycruiseropplevelse. Her får du plass til alle passasjerene i den lune cockpiten. Det høye fribordet gir deg også følelsen av trygghet i cockpiten, selv i fart og i røffere sjø.

Solseng på fordekket

En av våre favoritter på Avant 705 er den plassen på fordekket, som du enkelt får tilgang til via luken i vindskjermen. Her har vi plassert en komfortabel solseng hvor det er plass til to personer. Dette er virkelig en sone for å slappe av mens du er på sjøen!

Smarte detaljer

Avant 705 har flere smarte detaljer du kan forvente av en Nordkapp-båt. Et stort stuerom i cockpitveggen gir deg god plass til bagasje for dagstur, og gir deg også et romslig toalettrom. Det praktiske cockpitbordet gir deg mulighetene for å nyte et måltid og i cockpitens solseng kan du virkelig slappe av og nyte sommerdagene.

Kontakt oss for en uforpliktende prat