Nordkapp Avant 605

Nordkapp Avant 605

Avant 605 er en komfortabel og trygg dagsturbåt med heldekkende vindskjerm, praktiske løsninger og gode kjøreegenskaper. Skroget tåler godt alle typer sjø, og gir deg følelsen av kvalitet. Båten er som skapt for varme skjærgårdsturer med venner og familie.

Om båten
Skroglengde608 CM
Bredde220 CM
Vekt uten motor925
Høyde på båt163 CM
Tankkapasitet122 L
Maks. motor175 HK
StammelengdeLang
Maks antall personer7
CE-kategoriC

Om båten

Cockpit og baug.

I Avant 605 får du en vakker bowrider, bygget på samme skrog som den prisbelønnede Enduro 605. Samtidig som skroget har sportslige egenskaper i sjøen har fokuset med Avant 605 vært på god dørkplass. Samtidig er vindskjermen plassert på en måte som gir deg stor plass og solseng i baugen og en lun cockpit med plass til hele familien. Avant 605 har også godt med stuverom. Kalesjen legges ned i akterbenken som også kan romme alt fra vannski til dykkerutstyr. I konsollen har cockpitbordet fått egen fast plass. Luken er topphengslet og en spesialkonstruert mekanisme gjør at den kan settes i to forskjellige posisjoner. Velger man posisjon 90 grader blir luken også et stødig bord som kan brukes dersom flere skal spise om bord. Stuverommet har også plass til det du trenger av bagasje for dagsturer.

Kjøreglede, sikkerhet og komfort.

Den skarpe V-bunnen på Avant 605 gir sportslige kjøregenskaper og komfortabel gange når du kjører rolig eller i sakte fart. Høyt fribord og det bredere baugdesignet gir enkel adgang om bord samtidig som alle sitter trygt og godt i båten i fart. Kombinasjonen med Mercurys stillegående motorer gjør alle deler av kjøringen med Avant 605 til en sann glede.

Sikkerhet

Avant 605 er en båt godt tilpasset familieliv ombord. Høyt fribord, med vindskjermen godt trukket mot akterdelen av cockpiten gir deg en følelse av trygghet på sjøen, også med små barn. Kontrollert adgang til plattformene på akterdekk gjør også at du føler deg trygg under alle forhold på sjøen.

Kjøreglede

Avant 605 deler det sportslige skroget med sitt søskenbarn, Enduro 605. Dette gir deg gode og sportslige kjøreegenskaper i rolig såvel som røff sjø og et skrog som skjærer seg gjennom bølgene. Skrogdesignet er også laget slik at det skal minimere sjøsprut opp i båten, selv under røffe forhold.

Smarte detaljer

Avant 605 har flere smarte og praktiske løsninger. Enkel adkomst til akterdekket, gode stuerom i cockpitkonsollen, solseng i baugen, og lett tilgjengelig kalesje er alle elementer vi ønsker skal gjøre båtlivet enklere for deg. Og hva med å nyte en varm, lat sommerdag på solsengen i baugen, med enkel adgang til kjøleboksen og badestigen akterut?

Kontakt oss for en uforpliktende prat