830 Noblesse

830 Noblesse

Om båten
Total lengde830 CM
Total bredde292 CM
Total båtvekt uten motor2100
Høyde på båt223 CM
Drivstofftank, maksimalt volum340 l
Vanntank45 L
Septikktank45 L
Maks. motor500 HK
StammelengdeXXL
Maks antall personer8
CE-kategoriC

Noblesse 830 – lag dine egne øyeblikk

Kombinér de estetiske detaljene av lave linjer, sporty utseende og lidenskapelige kurver, og kombiner dette med all plassen du trenger i en båt. Noblesse 830 er en ny måte å tenke daycruiser på. Og båten du snur deg etter.

Design-elementene fra Noblesse-seriens 660 og 720  vil du raskt finne igjen i det nyeste tilskuddet familien; Noblesse 830. Noblesse 830 kan forhåndsbestilles fra nå og leveres fra og med 2023-sesongen.

Du vil raskt kjenne igjen Noblesse 830 som en Nordkapp. Båten har former, design og detaljer som kjennetegner daycruiserene fra herfra, med indre og ytre mål som øker både faktisk og opplevd. Linjene på båten gir den et ekslusivt preg, samtidig som det er et stilrent og moderne uttrykk.

Den lave profilen gir deg inntrykket av en sporty båt, mens vindskjermingen og dynamikken i cockpit er ivaretatt med den lave dørken og høye fribordet. Dette reduserer vindmotstanden samtidig som du sitter lunt og godt i cockpit.

Verdenspremiere – Dette er Noblesse 830

Utstyr og muligheter med Noblesse 830

Noblesse 830 løfter utstyrsnivået fra Nordkapp til enda et nytt nivå, med flere fordeler for deg som båteier, enten du bruker båten til dagsturer, helgeturer eller som feriedestinasjon. Båten har utstyr som garantert løfter komfortnivået;

Webasto-varmer (ekstrautstyr) i cockpiten gjør at du har komfort-temperatur uavhengig av når på året du bestemmer deg for å dra ut på båttur.

Varntvannssystemet (ekstrautstyr) i båten gjør at du får tilgjengeliggjort vann til oppvask, og ikke minst kan det være behagelig å dusje i varmt vann etter et bad eller som en del av morgenrutinen når du er på lengre turer. Du finner vask både på toalettet og som en del av pantryet.

Solsengplasser. Noblesse 830 har virkelig mange steder for å kunne slappe av, vår favoritt er definitivt solsengen i baugen, hvor du kan vippe opp ryggen (ryggen av solsengen er også lufteluken til kabinen). Her er det plass til 2 personer med god margin, og er et flott utgangspunkt for å sitte enten du ligger på svai, på dregg eller bare følger strømmen. Du finner også stor solseng i cockpit, og båten har på lik linje med lillesøsteren 720 solplasser med puter på badeplattformene

Velutstyrt kabin – og separat toalettrom

Noblesse 830 fortsetter i trenden med å tilby separat toalettrom, men båten er også utstyrt med en praktisk stikkabin. Selve stikkabinen er 2 meter dyp og 1,4 meter bred, så dette er virkelig en stor og romslig dobbeltseng, hvor barna eller gjester i båten kan sove godt. Stikkabinen har et vindu ut mot akterdekket som slipper lys inn og høyden på kabinen gjør at det er komfortabelt å sove der. Båten kan bestilles med ekstra overmadrass, slik at du øker liggekomforten ytterligere.

Motorisering – fantastisk kombinasjon med kraftfulle og stillegående Mercurymotorer

Nordkapp Noblesse 830 vil bli utstyrt med stillegående, kraftfulle og utslippsvennlige Mercury-motorer. Båten har gjennom sitt banebrytende skrogdesign en effektiv bruk av krefter, for å gi deg et så lavt drivstofforbruk som mulig på denne typen båt. Mercurymotorene utstyres med elektronisk gass/gir, noe som gir deg en sømløs overgang fra tomgang til gir.

Kontakt oss for en uforpliktende prat