Quicksilver 905 Explorer 2 x 250 V8 Mercury – innbytte – finansiering

Pris: 1 730 889 kr

Kontaktskjema

Fyll inn kontaktskjemaet under og trykk på send, så tar vi kontakt med deg angående denne båten!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
Båten står i Norge
Tilstand Ny
Type Pilothouse
Merke Quicksilver
Modell 905
Årsmodell 2021
Lengde 29 fot / 888 cm
Bredde 299 cm
Motor inkl. Ja
Motorfabrikant MERCURY
Motortype Utenbords
Motorstr. 500 hk
Maks fart 43 knop / 79,64 km/t
Drivstoff Bensin
Vekt 3 100 kg
Materiale Glassfiber
Farge Hvit / Grå
Sitteplasser 10
Soveplasser 6

 

Beskrivelse

Bergen marine AS har båten klar for levering. Vi får også inn en brukt 2020 mod med 2 x 250 Hk – lite brukt (ta kontakt ved interesse)

905 Pilothouse er robust designet for å gi høy ytelse til bruk både nært land og til havs. Det dype, finmekaniske V-skroget er ideelt for både fiske- og båtturer i ulike vær- og sjøforhold. Elektronikkpakken er fullspekket med teknologi, og inneholder GPS og VHF som sørger for nøyaktig navigering og sikker kommunikasjon. Fra kabinen har du sikt i alle retninger, og to vindusviskere kombinert med spylesystem i holder utsikten ren.

Quicksilver har tenkt komfort både ute og inne ombord i 905 Pilothouse. Det er rikelig med sitteplasser både i baugen og cockpit, og flombelysning i cockpiten forenkler bruken nattestid. Inne er det en komplett bysse med vask og LPG gasskokeapparat, mens kabinen har en stor køye for to personer forut i tillegg til en romslig køye akter med mulighet for både enkelt og dobbelt oppsett. Badet er helt separat og har et lukket toalett og dusj.

Den store, godt innredede cockpiten er alle fiskeres drøm. Fiskestasjonen leveres med vask, skjærefjel, kaldtvannskran og fiskestangholdere, og ønsker du et større cockpit-område kan stasjonen fjernes ved å trykke på en knapp. Fiskestasjonen kan oppgraderes med Fiskepakken. Da får du i tillegg Livewell agn/fiskebrønn, skyllesystem for råvann, ekstra stangholdere i rustfritt stål, oppbevaringsplass for stenger i kabinen og kjøleboks. Under dørken i cockpit er det rom hvor du kan oppbevare fangsten. Båten kan leveres med en ekstra styreposisjon og integrert solavskjerming for skygge mot solen.

Til tross for en imponerende bredde av funksjoner er det én ting 905 Pilothouse ikke mangler og det er areal. Cockpiten har et stort hovedoppbevaringsrom i tillegg til to fiskekummer for å oppbevare fangsten. Spiseområdet i byssen har oppbevaringsplass, og du finner et stort oppbevaringsrom under køyen i kabinen.

Uttalelser fra eiere av Quicksilver 905

“Generelt fornøyd med båten”
1/14
? men varmen og utblåsingen er underdimensjonert for denne båten

“Det er en veldig bra båt”
2/14
Noe som er ideelt for mitt bruk, en båt for en hytte. Går godt i vannet.

“Generelt veldig fornøyd med båten. Bra jobbet Quicksilver”
3/14
Det er en fantastisk båt, men når vi fisker i Australia reiser vi over lange distanser og trenger en større drivstofftank. 800 L burde være standard. Men er generelt sett fornøyd med båten.

“Alt ble håndtert på en veldig profesjonell måte gjennom hele prosessen”
4/14
Veldig komfortabel, romslig og utmerket i røft vær

“En fantastisk båt med mange muligheter”
5/14
Som var minst like bra som forventet. En perfekt kombinasjon av fritid, tur og fiske som vi ikke har funnet hos noen andre båt-modeller i denne klassen.

“Super båt”
6/14
Romslig, godt design og valuta for pengene.

“Bygd for fiske!”
7/14
Flott båt, myk, rask og drivstoffeffektiv.

“Min båt for alltid.”
8/14
Jeg har bare hatt den ute en gang men jeg er veldig fornøyd så langt og ser frem til å bli bedre kjent med den!

“Pilothouse 905: Jeg trenger ikke å gi slipp på noe.”
9/14
Denne båten er nøyaktig som jeg forventet. Et perferkt kompromiss mellom en fiske- og fritidsbåt. Jeg er veldig fornøyd med de mange godt utviklede løsningene som gjør denne båten unik.

“Flott turbåt og tåler bra sjø.”
10/14
En god sjøbåt. Vi bruker den til helgeturer ol. 2 voksne og 2 små hunder går veldig bra på tur. Vi har fått montert heldekende kalesje bak og det er veldig greit her på vestlandet med det været vi har her. Vi har 2x250hk da vi føler en ekstra trygghet med 2 maskiner.

Utstyr

Takluke
Forlengelse av plattform
Explorer Editione – Skrogfarge i grått med hvit og svart folie ved akter, farge på taket i grått, svart baugrekke med oppbevaring for fendere
Ankervinsj Akter med fjernkontroll m/ Tau og anker + Svivel
Landstrømanlegg med batterilader
Varmtvannstank 220V
Elektronikkpakke dobbel – 2X 9″ Simrad NSS Evo 3 med HDI-Giver, Simrad Kartplotter 7″ NSS EVO 3 med HDI Giver, Fusion Musikkanlegg med 6 høttalere og USB port, Vesselweiw digital tilkobling
Dieselvarmer
Utvendig belysningspakke – Lyskaster på taket og LED belysning utvendig
Smart Pakke – Fiskestangholdere, Fiskestangholder på hyttetak, ekstra fiskestangholdere, kran med spylefunksjon, rom til agn, dobbelt vippesete, puter i baugen, kjøleskap, kokeapparat med ett bluss, gardiner, fotskammel, fortøyingspakke og cockpit bord
Baugpropell for dobbel styring
Elektriske trimplan
Utvendig styring V8 motorer med trekk
Radar Simtad HALO 20 tillegnet for db. styring
Simrad VHF RS20 – Ikke tilkoblet til plotter
580-Liters bensintank
DAB kit med antenne
Takstativ i svart
Lukeformørkning ( Myggnett og lystetting )
Microbølgovn
Batteri, Sjøsetting, Teknisk Klargjøring, forbruksmateriell etc.
Kartbrikke

Verdi utstyr i denne båt kr: 506.489,-