Quicksilver 805 pilothus 2 dørs Mercury V6 225 Hk – Finans – Innbytte

Pris: 1 010 979 kr

Kontaktskjema

Fyll inn kontaktskjemaet under og trykk på send, så tar vi kontakt med deg angående denne båten!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
Båten står i Norge
Tilstand Ny
Type Pilothouse
Merke Quicksilver
Modell 805
Årsmodell 2021
Lengde 23 fot / 699 cm
Bredde 289 cm
Motor inkl. Ja
Motorfabrikant MERCURY
Motortype Utenbords
Motorstr. 225 hk
Maks fart 33 knop / 61,12 km/t
Drivstoff Bensin
Vekt 2 650 kg
Materiale Glassfiber
Farge Hvit/blå
Sitteplasser 9
Soveplasser 2

 

Beskrivelse

Quicksilver har lansert en ny generasjon av Pilothouse-modeller, skreddersydd for skarpe sportsfiskere. Med buet skrog har den et estetisk tiltalende og mer sporty design. 805 Pilothouse har favorittsporten din som hovedfokus, med egenskaper som fokuserer på en opplevelse på vannet uten like. For eksempel har den en oksygenanriket fiskekum som holder agnet ferskt og fangsten enda ferskere. Nå fiskeområdet raskere med Mercurys én- og tomotorskonfigurasjoner på opptil 350 hk, med opptil 9 personer om bord. Explorer-utgaven oppgraderer turen din på vannet til en førsteklasses opplevelse, med mer stil og luksuriøse fiskefunksjoner.

Sikkerhet

Fisk uten bekymringer fra morgen til kveld med høye fribord som holder deg på den rette siden av rekka. Plasser skoene godt fast under fotstøttene mens du haler inn en skikkelig sværing. Kjør selvsikkert til gjemmestedet ditt med opptil 350 L drivstoffkapasitet. Hold kontakt med både land og andre fartøy med Simrad RS20 VHF mens du trygt navigerer faremomenter med Simrad Halo 20 DOME Radar.

Komfort

Enten du tar en rask ettermiddagstur på innsjøen eller overnatter på havet, er salongbordet og de justerbare setene i 805 Pilothouse et flott sted å slappe av eller søke ly. Byssen har alt du trenger for å lage et raskt måltid eller holde drikkevarer kjølig. To personer kan slappe av i komfortable omgivelser i køyen, og det omsluttede toalettet med spyletoalett gir ekstra privatliv. Dekket er vidåpent for fiske, og integrerte seter ved styrbord og akter kan vippes ut fra fribordet når du trenger å sette deg ned. Vil du ha en matbit, kan du kan sette opp et bord i cockpiten.

Fiske

Utstyret om bord bærer preg av at 805 Pilothouse er utstyrt for en seriøs sportsfisker. Hold dagskvoten fersk i den store oksygenanrikede fiskekummen med pumpe, og spyl dekket med sjø- eller ferskvann etter en hektisk dag med fiske og vasking med en integrert vannkran. Hold krokene intakte og snøret uten floker med en egen oppbevaring for fiskestenger i cockpiten og kabinen. Og med de to styreposisjonene kan du plassere båten rett over ekkoloddmerkene eller manøvrere smale områder nær andre båter.

Design

Kom deg enkelt inn og ut av 805 Pilothouse med en dør som er integrert i skroget ved styrbord. Det nyskapende kabindesignet sørger for praktisk tilgang fra cockpiten og fra styrbord og babord side. Explorer-pakken som tilvalg tilfører det sporty designet en unik stil du vil legge din elsk på, med en lekker folie i turkis på skroget og svarte rekker, fenderholdere og takstativ.

Perfekt for dager som inneholder aktivitet, fiske og hyggelige familieturer.

Utstyr

Båt leveres med dette utstyr inklusive i oppgitt pris kr. 1.010.979,-

Landstrøm
Utvendig styring m/ gir/ Gass V6
Diesel Varmer
Explorer Editone – ( Marine Blå / Turkis med spesial explorer grafikk, svarte baugrekker med oppbevaring for fendre, Rocket Luncher fiskestangholdere og takstativ i svart )
Baugtruster med manøver for utvendig styring
Zipwake Trimflaps
Lystkaster på taket
Smart Pakke ( Forlengelse av badeplattformer, led interiørbeløysning, fiskekum med drenering og sirkulasjonspumpe, kran med spylefunksjon, forstøtte, eget rom til agn, dusj ute, vippbar akterbenk, styrbord vippesete, vovkpit bord, køyeplate med ilegg/puter, gardiner, fiskestangholdere, taklyke, kokeapparat med en kokeplate, kjøleskap, fortøyningspakke og vindussypler.
Elektronikkpakke: ( Fusion Lydanlegg med 4 høyttalere, simrad GPS / Kartplotter 9 tommers NSS9 EVO 3 med svinger for ekkolodd, vesselview Digital tilkobling
Ekstra kartplotter montert ute på hyttetak ved utv. styrepossisjon, NSS7 EVO 3 med ekkolodd
DAB Kitt til Fusion Radio
Fortøyningspullert i Baug
Sjøvannstoalett med septiktank, vask med kran og luker som kan åpnes
Batteri, Sjøsetting, Teknisk Klargjøring, forbruksmateriell etc.
Kartbrikke

Verdi ekstra utstyr på denne båten: 354.979,-

STANDARDUTSTYR
Skrog og dekk
Badeleider
Badeplattformer
Dør til cockpit styrbord
Ankerboks
Lanterner
Cockpit
Fiskekummer
Cockpit-stativ for fiskestenger
Fiskestangholdere
Rom til agn
Selvlensende cockpit
Port i hekken
Flomlys i cockpit
Fiskestasjon
Førerplass

SmartCraft knopmåler og turteller
12V elektrisk uttak
Kabin

Køyer
Stuerom under køye
Luke som kan åpnes ved fordekket
Kabinlys
Fører- og passasjersete
Sidevindu som kan åpnes
Dør ved førerplass styrbord side
Bord/Dinette
Dinette-løsning
Brannslukker
Pantry
Vask med kran
Trykkvann
Utstyr

Dobbelt batterisystem
Kullosvarsler
Røykvarsler
Mercury Pre-rigging
Elektrisk og manuell lensepumpe
Hydraulisk styring
Styrbord vindusvisker
Mercury Active trim V6/V8
Mercury VesselView mobile med visning av motordata ved oppkobling mot mobil app