810 m/ 3.0 TDI 260HK – finans – innbytte

Pris: 1 169 000 kr

Kontaktskjema

Fyll inn kontaktskjemaet under og trykk på send, så tar vi kontakt med deg angående denne båten!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
Båten står i Norge
Tilstand Ny
Type Pilothouse
Merke Arvor
Årsmodell 2021
Lengde 27 fot / 830 cm
Bredde 293 cm
Dybde 88 cm
Motor inkl. Ja
Motorfabrikant MERCURY
Motorstr. 260 hk
Maks fart 25 knop / 46,30 km/t
Drivstoff Diesel
Vekt 2 775 kg
Materiale Glassfiber
Sitteplasser 8
Soveplasser 2

 

Beskrivelse

Bergen Marine har nå endelig fått flere nye Arvor 810 – 2021 modeller med innenbors diesel motor.

Sikre deg en av diusse båtene med flatt dekke over motor.

Quicksilver 810 Arvor
For alle fiskentusiaster som er på jakt etter den den optimale kombinasjonen av ytelse og komfort er 819 Arvor den perfekte båten. Det er en kraftig, trygg og robust båt utstyrt for fiske nærme land og på havet. Den kraftige dieselmotoren til Mercury er perfekt for fiskebåter. Dorgeventilen gjør at du kan kjøre veldig sakte uten ekstra slitasje på motoren. Om bord har du i tillegg til en praktisk, velutstyrt fiskecockpit en rommelig kabin i det store dekkshuset. Forut på dekk er det sitteplasser. Etter en dag på fisketur kan du tilberede fangsten om bord. Propan kokeapparat er standard.

Sikkerhet

810 Arvor har et robust, sjøsterkt skrog. Båten har også baugpropell som gjør det lett og sikkert å manøvrere i havner og andre trange farvann. De store vinduene i dekkshuset er av glass og båten har vindusviskere på både styrbord og babord side. Du har 360-graders sikt uansett vær og vind. Førerplassen er utstyrt med hydraulisk styring og SmartCraft-instrumentering. Det er avsatt plass på dashbordet slik at du kan bestille en ekstra elektronikkpakke med kartplotter og ekkolodd. Det gjør at du alltid finner frem og kan finne fiskene du er på jakt etter. Alle dekksflatene har forbedret sklisikring og det er håndtak du kan holde deg fast når du beveger deg om bord.

Komfort

I dekkshuset er det fører- og passasjerseter og ekstra sittebenker. Dekkshuset er lyst og luftig takket være skyvevinduer og takluke. Følelsen av luksus og komfort forsterkes av elegant LED-belysning og imitert teakdørk. Bysseseksjonen er utstyrt med trykkvann, skjærefjel og propan kokeapparat slik at du kan tilberede og nyte fisken om bord. Sittebenkene kan omgjøres til spiseplass for fire eller en køye for to.

Fiske

Den rommelige cockpiten gjør det enkelt for flere å fiske samtidig. I cockpiten er det brønn til å oppbevare agn, spylesystem for saltvann og en egen plass hvor du kan klargjøre snørene. LED-belysning gjør at du kan fiske også etter at det er blitt mørkt. Den robuste motoren med dorgeventil er perfekt når du skal kjøre lenge og veldig sakte. Ventilen gjør at hverken motor eller gir tar skade av dette. Om bord er det god plass til fiskestenger og når det er sol og veldig varm kan det gjøre seg med solavskjermingen som er ekstrautstyr. 810 Arvor kan leveres med ekstra, utvendig styreposisjon med plass for elektronikk for dem som foretrekker å manøvrere båten fra akterdekket når de er ute og fisker.
Lagring

Cockpiten har stort stuverom under dørken og et eget rom hvor du kan oppbevare fangsten. Det er plass til fiskestenger både i cockpiten og i det låsbare dekkshuset. Akter er det gjort plass for å oppbevare fendere. I dekkshuset er det gode stuverom under sittebenkene og egen plass til bysseutstyret.

Utstyr

Denne båten har følgende utstyr inkl i prisen:

Utendørs styreposisjon
Ankervinsj akter
Dieselvarmer
Elektronikkpakke 2 styreposisjoner: Simrad 9
Eget toalettrom med sjøvannstoalett og septik tank
DAB kit med antenne
Fortøyningspakke med 4 fendere + 4 fortøyningsliner
Batteri, Sjøsetting, Teknisk Klargjøring, forbruksmateriell etc.

Om Bergen Marine AS
Bergen Marine er Norges største båtforhandler (ref. Båtliv) og ble i 2020, for 6. året på rad kåret til Europas største Brunswick-båtforhandler (Brunswick, verdens største båtprodusent) samt Norges største Uttern & Quicksilver forhandler.
• Nto. omsetning 2020 inkl. serviceselskap, utgjorde over NOK 275 Mill. eks mva.
• Representerer kjente båtmerker som: Bavaria, Saga Boats, Hydrolift, Nordkapp,
Quicksilver, Uttern, Arvor, og Mercury påhengsmotorer opp til 450 hk.
• Store innkjøp og stort volum gjør at vi alltid har de råeste tilbudsprisene.
• Autorisert Norboat båtmegler – Stort utvalg i brukte båter.
• Eget autorisert merkeverksted som tilbyr deler, service, reparasjoner og
vinterlagring.
• Egen BOBILAVDELING hvor vi representerer ledende europeiske produsenter, som
direkte importør for Benimar, Malibu, Eura Mobil og Autostar.
• Tilbyr innbytte innen båt og bobil – Eller du kan kjøpe bobil med innbytte av båt.
• Vi tilbyr enkel og gunstig finansiering / forsikring ifm kjøp av båt hos oss.
• Personlig visning etter avtale, også utenom våre faste åpningstider og over video.

VELKOMMEN TIL Å BESØKE VÅR STORE UTSTILLING AV NYE OG BRUKTE BÅTER. GJØR EN TRYGG HANDEL OG ET GODT KJØP HOS BERGEN MARINE AS

(Forbehold om feil og endringer i spesifikasjoner)