Nordkapp 605 – 2021 mod med 150 Evinrude HO – klar for levering

Pris: 499 700 kr

Kontaktskjema

Fyll inn kontaktskjemaet under og trykk på send, så tar vi kontakt med deg angående denne båten!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
Båten står i Norge
Tilstand Ny
Type Bowrider
Merke Nordkapp
Modell 605 avant
Årsmodell 2021
Lengde 20 fot / 610 cm
Bredde 220 cm
Motor inkl. Ja
Motorfabrikant Evinrude
Motortype Utenbords
Motorstr. 150 hk
Maks fart 46 knop / 85,19 km/t
Drivstoff Bensin
Materiale Glassfiber
Farge Hvit
Sitteplasser 7

 

Beskrivelse

Bergen Marine har Nordkapp 605 Avant med 150 HO motor klar for levering på få dager. Denne båten har det rette utstyret med highline+ pakken og motorinstrument.
Dette er en 2021 mod som vi har her. Det er fortsatt 3 mnd igjen til topp båtbruk og når neste år kommer har du en årets modell. Dette er den siste man får fatt i med Evinrude HO på hekken.

Avant 605 er et helt nytt medlem i Avant-familien. 605 gir deg ikke bare mer plass, men også opplevelsen av en større båt med svært gode egenskaper. Selvfølgelig sitter du tørt og godt bak den heldekkende vindskjermen.

605 har Raffinerte løsninger, tøft utseende og praktiske løsninger er det som kjennetegner Avant-serien fra Nordkapp, og 605 er ikke noe unntak. Båten er som skapt for varme skjærgårdsturer med venner og familie.

Avant 605 har det samme prisbelønnede og velfungerende skroget som Enduro 605. Båten kan leveres med en lang liste ekstrautstyr og noe av det mest vanlige tilleggsutstyret er kjøleboks, kartplotter og kalesje. Alt dette utstyret og mye mer for du til en ekstremt god pris om du velger Highline-utgaven.

Et lite utvalg av Avant 605 unike egenskaper?

Design. Avant 605 er en vakker bowraider, bygget på samme skrog som den prisbelønnede Enduro 605 også har. Denne båten er et flytende bevis på at Norsk båtdesign har tatt et nytt skritt videre.

God plass. I denne båten har vi utnyttet plassen godt. En utfordring for båter i denne klassen har alltid vært å lage nok plass til utstyr. Her mangler det ikke på stuverom. Kalesjen legges ned i akterbenken som også kan romme alt fra vannski til dykkerutstyr. I konsollen har cockpitbordet fått egen fast plass, men her er det også plass til mye mer.

Bord i cockpit. En smart detalj er luken inn til stuveplassen i konsollen. Luken er topphengslet og en spesialkonstruert mekanisme gjør at den kan settes i to forskjellige posisjoner. Velger man posisjon 90 grader blir luken også et stødig bord som kan brukes dersom flere skal spise om bord.

Sikkerhet. Den nye utformingen på baugen gjør baugluken ekstra bred i front. Dette sikrer en enkel ombordstigning. Puten i front er delt i to og kan vippes opp sli at man slipper å trå på puten når man går ut og inn i båten.

Om Bergen Marine AS
•Bergen Marine er en av Norges største og ledende båtforhandlere.
I 2019, for 6. året på rad kåret til Europas største Brunswick-båtforhandler (Brunswick, verdens største båtprodusent) samt Norges største Uttern & Quicksilver forhandler.
•Representerer kjente båtmerker som: Bavaria, Saga Boats, Hydrolift, Nordkapp, Quicksilver, Uttern, Arvor, og Mercury påhengsmotorer opp til 450 hk.
•Store innkjøp og stort volum gjør at vi alltid har de råeste tilbudsprisene.
•Autorisert Norboat båtmegler – Stort utvalg i brukte båter
•Eget autorisert merkeverksted som tilbyr deler, service, reparasjoner og vinterlagring.
•Egen BOBILAVDELING hvor vi representerer ledende europeiske produsenter, som importør for Benimar, Malibu, Eura Mobil og Autostar
•Tilbyr innbytte innen båt og bobil – Eller du kan kjøpe bobil med innbytte av båt.
•Vi tilbyr enkel og gunstig finansiering / forsikring ifm kjøp av båt eller bobil hos oss.
•Kåret til Gaselle bedrift 2015, 2016, 2017 og 2018 av Dagens Næringsliv
•Nto. omsetning 2019 inkl. datterselskap, utgjorde over NOK 220 Mill. eks mva.
•GJØR EN TRYGG HANDEL OG ET GODT KJØP HOS BERGEN MARINE AS
VELKOMMEN TIL Å BESØKE VÅR STORE UTSTILLING AV NYE & BRUKTE BÅTER VISNING ETTER AVTALE OGSÅ UTENFOR VÅRE FASTE ÅPNINGSTIDER

Vi tar forbehold om skrivefeil og endringer i utstyr og spekk fra leverandører i våre annonser

Utstyr

Denne båten har følgende utstyr med i prisen:

Highline Pluss Avant 605 – S-Deck, Garmin 922XS, Innvendig svinger, Solpute, Kjøleskuff, Fusion RA70 uten DAB, 2 Høyttalere, Cockpit Bord, Havnekalesje, Vanlig Kalesje
Bunnstoff
Motorinstrument
Batteri, Sjøsetting, Teknisk Klargjøring, forbruksmateriell etc.

Standard utstyr:
Dreggluker
Komplett putesett
Vannskistang
Badestige
12V uttak
Securmark båt/motor
Fortøyningspakke
Regntrekk til stolene
Kalesjegarasje
Syrefast pulpit
LED brytere
Syrefast flaggstang
Bunnplugg
Elektrisk lensepumpe
Manuell lensepumpe
Lanterner
Brannslukker
Baugkrok