Uttern D70

 

D70 leveres med den Mercury-motoren du velger. Effekten kan være opp til 300 hester. Det gir rask respons, høy toppfart og enkel manøvrering. Cockpiten er lett å entre. Den har riktig plasserte håndgrepspunkter. Det er uproblematisk å bevege seg gjennom båten fra baug til hekk og via badeplattformene kan du gli ut i vannet.

Med den dype cockpiten er båten trygg også for små barn som er med på tur. Vindskjermen med vindusvisker gir god beskyttelse mot vær og vind.

Den distinkte og enkle linjeføringen gir D70 et moderne, elegant preg. Den nye skarpe blå skrogfargen og en veltilpasset vindskjerm får båten til å se sporty ut. Om bord legger du med en gang merke til det to-fargete dashbordet. Utterns Smart Design-filosofi har skapt seter med integrerte armstøtter som har koppholdere, en bysseseksjon i cockpiten og et rommelig, nærmest usynlig stuverom til kalesjen. Kabinen er komfortabel med mye lys, stor køye og praktiske oppbevaringsrom.

Passasjerene finner seg fort til rette om bord i D70. Cockpiten er stor og byr på mange bruksmuligheter. Du kan kose deg ute hele dagen og lage mat. I cockpiten er det komplett bysse med vask, kjøleskap og kokeapparat. Den brede døren gjør det lett å komme ned i kabinen. Via badeplattformene kan bade og ha det moro med vannsport.

Under dekk kan to personer tilbringe natten og se på soloppgangen gjennom de store vinduene. I kabinen finner du også toalett.

Hvordan vil du bruke cockpiten? Vil du lese, småsnakke, sole deg, nyte utsikten eller spise? Akterbenken med rygg som kan justeres i tre posisjoner skaper komfort og hygge. Ryggen kan stå rett opp, den kan vippes halvveis og den kan legges ned slik at du får en stor solseng om bord. Det fremre passasjersetet har også flere funksjoner. Under veis kan passasjeren følge med på ferden. I havn eller når du ligger for anker, brukes sete som en dal av sittegruppen eller solplassen i cockpiten.

Teknisk Data

Lengde o.a.6,99 m
Skroglengde6,91 m
Bredde2,55 m
Høyde over vannlinje1,48 m
Sengeplasser1
Vekt fra1550 kg
Drivstoff tank280 l
Vanntank80 l
Antall personer / CE klasse8 (Klasse C)