Uttern T70

Vær venn med vannet

Om båten
Total lengde6,99 m
Skroglengde6,91 m
Total bredde2,55 m
Broklaring1,59 m
Total båtvekt uten motor1446 kg
Maks motorvekt294 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor)960 kg
Lengde på motorstammenXL
Maks effekt 300 hk (220 kw)
Dypgående0,55 m
Vanntank80 l
Drivstofftank, maksimalt volum280 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde2,03 m
Maks antall passasjerer8
CE-kategoriC

Introduksjon

T70 er flaggskipet i Utterns serie med T-modeller. Den romslige og sporty bowrideren forener komfort med design og ytelse. T70 er et smart og fornuftig valg hvis du vil ha en båt som du kan bruke til å ta familie og venner med på hyggelige dagsturer. Ombord i toppmodellen er det plass til åtte personer. Båten egner seg for Mercurymotorer som har fra 150 hester til 300 hester. Det gjør at du kan kjøre sikkert og komme fort frem. Cockpiten i T70 er konstruert for en trygg og tørr båttur. God plass og fornuftige håndrekker gjør det enkelt å bevege seg ombord. Den store solsengen i cockpiten gir direkte tilgang til vannet via badeplattformen og badeleideren. Båten kan leveres med forlengelse til badeplattformene. Den pålitelige og kraftige Mercurymotoren på hekken (150 til 300 hk) gjør at du kan kjøre sikkert og smidig.

Sikkerhet, komfort & allsidighet

Fleksibiliteten til T70 viser seg først og fremst i cockpiten. I utgangspunktet er det god plass til å slappe av og spise rundt teakbordet som kan fjernes. Kalesjen dekker hele båten og gjør det tørt og lunt i cockpiten hvis du er på tur i dårlig vær. I fint vær kan du nyte båtturen på en akterbenk med rygg som kan stilles i 120-graders vinkel. Når solen steker, kan cockpiten omgjøres til en stor solseng. Førersetet kan dreies, og passasjersetet med vipperygg gjør det enkelt å utnytte hele cockpiten når det er mange ombord. Når mange vil sole seg samtidig, kan også hele området foran konsollene omgjøres til solseng.

T-serien er designet slik at båtene ser moderne og elegante ut. Det gjør T70 også. Dashbord i to fornuftige farger, sportsratt og en sotet vindskjerm gir båten et påkostet preg samtidig som du kan kjøre sikkert og komfortabelt. Andre praktiske designelementer er integrert over alt i båten. Det gjelder for eksempel setene med armlener, koppholderne med LED-belysning og dørken i teaklaminat . Du kan også oppgradere båten slik at den blir enda flottere og mer funksjonell med for eksempel en permanent bysse.

Føreren disponerer et dreibart justerbar stol med vippepute. På den andre siden er det plass til to passasjerer. Dette setet har rygg som kan vippes. De som bruker det kan enten følge med på ferden eller kose seg med resten av passasjerene i cockpiten. Den ergonomiske førerplassen har tofarget dashbord og SmarCraft instrumentering. På dashbordet er det plass til montering av en Simrad kartplotter med ni-tommers skjerm. Det er oppbevaringsplass til småting foran passasjersetet og i hvert hjørne av båten.

Premium Edition

Premium Edition gir deg det du trenger. Vi har satt sammen utstyrspakker som dekker det kundene ofte etterspør. Bestiller du Premium Edition sparer du cirka 10 prosent i forhold til å kjøpe utstyret separat. Det er ikke umulig at den lokale forhandleren din allerede har en Premium Edition-modell på lager.

Tekniske tegninger

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
1

Fleksibel cockpit tilrettelagt for: 1. Cruising og spiseplass. 2. Slappe av og lese med ryggpute som kan vippes ned til 120 grader. 3. Ekstra stor solseng og lett tilgang til vannet

2

Dobbelt passasjersete med rygg som kan vippes og oppbevaringsrom under setet

3

Bysse med vask, skjærefjøl og Wallas 800-kokeapparat med varmetopp som tilvalg

4

Ergonomisk utformet førerposisjon. Dashbord med SmartCraft-instrumenter og plass for montering av 9″ kartplotter

5

Integrerte armstøtter og blå LED-koppholdere på begge sider

6

Oppbevaringsrom under setene og eget rom til cockpitbordet

7

Praktisk rom til småting ved passasjersetet

8

Dyp cockpit for økt sikkerhet

9

Bred åpning for lett tilgang via hekken

10

Oppbevaring for kalesje

11

Badeplattformer som kan utvides

12

Hekkmontert vinsj

13

Tilpasset en motor med opp til 300 hk

14

Komfortabelt bøttesete med vippepute. Justerbart og vendbart

15

Ankerboks/vinsj

16

Fleksibelt område i baugen med sitteplasser. Baugområdet kan omgjøres til solseng

17

Dype seter i baugen med integrerte armlener og koppholdere

18

Unikt dreneringssystem i baugen så vannet forsvinner og ikke renner inn i cockpiten

1
2
1

Fleksibel cockpit tilrettelagt for: 1. Å være under veis og spise. 2. Slappe av og lese med ryggpute som kan vippes ned til 120 grader. 3. Ekstra stor solseng og lett tilgang til vannet

2

Fleksibelt område i baugen med sitteplasser. Baugområdet kan omgjøres til solseng

Kontakt oss for en uforpliktende prat