Uttern T51

Liten pris, stort konsept

Om båten
Total lengde5,01 m
Skroglengde4,92 m
Total bredde2,08 m
Broklaring1,30 m
Total båtvekt uten motor710 kg
Maks motorvekt170 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor)641 kg
Lengde på motorstammenL
Maks effekt100 hk (74 kw)
Dypgående0,32 m
Drivstofftank, maksimalt volum70 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde1,64 m
Maks antall passasjerer6
CE-kategoriC

Introduksjon

Denne morsomme og rimelige bowrideren er konstuert og designet med moderne teknologi. Enten du planlegger en romantisk tur eller en dagstur med venner og familie, har T51 alle funksjonene du trenger for å kose deg komfortabelt og med stil. Du vil sette pris på drivstoffeffektiviteten og finesser som forenkler vedlikehold. Å eie en T51 er langt mindre kostbart og komplisert enn du kan forestille deg. Vi har lagt ned mye arbeid for å gjøre ting enkelt for deg.

Sikkerhet, komfort & allsidighet

Når du går ombord i T51, får du følelse av ro og sikkerhet. Våre designere har perfeksjonert alle funksjonene slik at du kan ha det lekent og koselig på sjøen. Legg merke til den dype cockpiten. Et høyt fribord gir større sikkerhet, spesielt for unge passasjerer. Håndrekker er plassert rundt i båten for å gi sikkerhet underveis og når du går ut og inn av båten. Sitteplassene i baugen med ryggstøtter gir en trygg, fremovervendt stilling med en flott utsikt når du er underveis. Når det begynner å blåse eller du setter opp farten, vil du sette pris på den høye, buede vindskjermen.

I en konkurransepreget verden av kompakte bowridere, utmerker T51 seg på grunn av den optimale arealbruken. Med mange sitteplasser kan du nyte plassen du har til å strekke deg ut og slappe av. Fleksibilitet er et annet stikkord.

Baugområdet kan enkelt omgjøres til et soldekk når du vil ha mest mulig ut av flott vær. Dette er en løsning som vanligvis ikke er tilgjengelig på båter i denne størrelsen. Som ekstrautstyr kan du få et cockpit-bord som raskt kan settes opp og like raskt pakkes bort igjen og lagres i et eget oppbevaringsrom under dekk.

Denne kompakte båten tar også sportslige utfordringer på strak arm: Badeplattformer som gir enkel tilgang til vannet med integrert badestige og plass til fiskeutstyr under setene.

Intelligente oppbevaringsløsninger bidrar til å holde båten ryddig og oversiktlig. Anker og fortøyningsutstyr, bord og baugputer har en fast plass ombord. I tillegg er det rikelig med ekstra lagringsplass under setet bak, under baugsetene og under dørken.

Uttern har som standard et vell av tekniske og stilistiske funksjoner som konkurrerende modeller ofte leverer som ekstrautstyr. Legg til en konkurransedyktig prislapp og du har en uimotståelig båt med universell sjarm.

For de som ønsker å gå enda lenger, kan vi tilby Premium Edition.

Premium Edition

Premium Edition gir deg det du trenger. Vi har satt sammen utstyrspakker som dekker det kundene ofte etterspør. Bestiller du Premium Edition sparer du cirka 10 prosent i forhold til å kjøpe utstyret separat. Det er ikke umulig at den lokale forhandleren din allerede har en Premium Edition-modell på lager.

Tekniske tegninger

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
1

Integrert badeleider

2

Badeplattform med ankerboks og plass for tauverk

3

Oppbevaringsrom under akterbenken

4

Ergonomisk utformet førerposisjon. Dashbord med SmartCraft-instrumenter og plass for montering av 7″ kartplotter

5

Rom til småting foran førersetet

6

Store oppbevaringsrom under benkene i baugen

7

Konvertibel solseng forut som tilvalg

8

Bord –  tilvalg

9

Vendbare justerbar stol på fører- og passasjersidensom kan vippes/skyves

10

Ankerbokser forut og ved akter

11

Oppbevaringsrom under dørken

12

Buet vindskjerm med åpning med gangpassasje og vin

13

Beregnet for en motor med maks 100 hk

1
2
3
1

Romslig cockpit og baug seksjon

2

Solseng

3

Bord med plass til 5 mennesker

Kontakt oss for en uforpliktende prat