Uttern C77

Sikkerhet, komfort, stil

Om båten
Total lengde7,40 m (OB)* / 7,76 m (IB)*
Skroglengde6,99 m
Total bredde2,85 m
Broklaring2,40 m (OB)* / 2,38 m (IB)*
Total båtvekt uten motor2218 kg (OB)* / 2615 kg (IB)*
Maks motorvekt294 kg
Lengde på motorstammenXL
Maks effekt300 hk (220 kw)
Dypgående0,47 m (OB)* / 0,49 m (IB)*
Vanntank80 l
Drivstofftank, maksimalt volum300 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde2,94 m
Maks antall passasjerer9
Antall køyer4
CE-kategoriC

Introduksjon

Med en fleksibel, elegant og gjennomtenkt innredning er C77 en båt det er en fornøyelse å være på tur med – enten det er en ettermiddagstur med familie og venner eller lengre båtturer med overnattinger. Om bord er det plass til hele ni personer. Båten har en rommelig spiseplass og bysse. Forut er det en stor kabin og båten har også en midtkabin med god plass. Et separat bad gjør det til en hyggelig opplevelse for hele familien å bo om bord. C77 kan leveres med to forskjellige motorløsninger – utenbordsmotor eller innenbordsmotor. Med opp til 300 hester kan båten motoriseres på den måten som passer ditt båtbruk best.

Sikkerhet, komfort & allsidighet

Sikkerhet for alle om bord er en selvfølge. Fra førerplassen har du fri sikt i alle retninger. En solid Mercury-motor gjør at du aldri må engste deg for ikke å komme frem. Håndgrepspunkter og håndrekker er riktig plassert og det er brede gangsoner rundt hele båten. Høyt fribord og skikkelig sklisikring gjør at store som små kan føle seg trygge om bord.

C77 byr på mange båtopplevelser. I den fleksible cockpiten er det benker som kan flyttes slik at du enten har en stor spiseplass eller en behagelig solseng. På dekket forut er det i tillegg plass for å sole seg eller nyte utsikten. I byssa, med kjøleskap og kokeapparat, kan du lage herlige måltider. Varmeapparat og aircondition leveres som ekstrautstyr.

Det ble lagt vekt på at C77 skulle se moderne og elegant ut, samtidig som båten måtte ha topp bruksmessige kvaliteter og beholde sin verdi over lang tid. Intelligent plassutnyttelse gir deg følelsen av å være om bord i en mye større båt. Badet med toalett tilknyttet septiktank er rommelig. I de to lugarene er det vinduer som gjør det lyst og innbydende.

De fleksible løsningene gjør C77 til et multitalent. Dinetten i dekkshuset er et fint sted å sitte lunt og behagelig når du er underveis, et godt sted å slappe av og en spiseplass med flott utsikt. Ved behov kan dinetten omgjøres til en ekstra soveplass. I cockpiten har benkene ryggstøtte med individuell justering. Du kan både bruke cockpiten som solseng og spiseplass ute i det fri.

Premium Edition

Premium Edition gir deg det du trenger. Vi har satt sammen utstyrspakker som dekker det kundene ofte etterspør. Bestiller du Premium Edition sparer du cirka 10 prosent i forhold til å kjøpe utstyret enkeltvis. Det er ikke umulig at de lokale forhandler allerede har en båt med Premium Edition-utstyr på lager.

Tekniske tegninger

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1

Badeplattform

2

Ankervinsj på hekken

3

Integrert badeleider

4

Port i hekken

5

Skyvbar sittebenk. Justerbar rygg som tilvalg

6

Oppbevaringsrom under sittebenken

7

Oppbevaringsrom under cockpitdørken

8

Spisebord og solseng

9

L-formet benk som tilvalg

10

Oppbevaringsrom for gassbeholder

11

Gangpassasje til baugen

12

Skyvedør

13

Dekksluke

14

Ankerboks. Vinsj som tilvalg

1
2
3
4
5
6
7
8
1

Takluke (tilvalg)

2

Dinette med tre funksjoner (sitteplasser, spiseplass, ekstra køye)

3

Bysse med trykkvann. Som tilvalg: Gass kokeapparat og kjøleskap

4

Justerbart førersete

5

Behagelig førerplass med god sikt. Dashbord med SmartCraft-instrumenter og plass for å montere ni-tommers kartplotter og motordatainstrumenter

6

Lukket toalett

7

Stor seng med store skrogluker og forheng for privatliv

8

Midtkabin med seng

Kontakt oss for en uforpliktende prat