Saga 325

 

SAGA 325 er en båt bygget for aktivt båtbruk gjennom hele året med selvelensende akterdekk, fast aktervegg med to skyvbare dører, og store skyveluker i glass i hardtoppen. Dekkssalongen er romslig med store vindusflater og god utsikt til alle kanter. Det doble copilotsetet gjør at man kan sitte tre personer fremme i fartsretningen under gange. Pantry er velutstyrt med alt man trenger for lenger ferieturer. De store skyvelukene kombinert med åpningsbare sidevinduer på begge sider, samt de store skyvedørene akter gir følelsen av en åpen båt på fine sommerdager. Under dekk er det to doble kabiner. I tillegg er det et romslig baderom med god ståhøyde, utstyrt med dusjvegg og elektrisk toalett.

Akterdekket kan leveres med L-sofa og demonterbart bord. Under akterdekket er det lett tilgjengelige lasterom med svært romslig plass. Utformingen av badeplattform og akterport sikrer enkel og sikker ombordstigning. Trinnene på siden av badeplattformen gir lett tilgang fra akterdekket. Stuverommet i plattformen gir god plass til tauverk etc. Over akterdekk kan det leveres en ny kalesjeløsning med rustfri bøyle som skyves inn i hardtoppen når man tar av kalesjen. Dette forenkler bruken av kalesjen og i tillegg har man ingen bøyler som blokkerer utgangen til dollbord på siden.

Dekkssalongen i Saga 325 fremstår som meget romslig og lys med full ståhøyde, store vindusflater rundt hele båten, samt store skyveluker i glass. Den U-formede sittegruppen gir god plass til 6 personer. Ettersom alle sitteplasser er på samme høyde som førerplassen, har alle passasjerer fritt utsyn til alle kanter. Fremre del av sittegruppen kan med enkle grep gjøres om til en dobbel copilot-stol. Førerplassen er ergonomisk utformet slik at man har full kontroll på alle betjeninger. Utformingen er foretatt med fokus på funksjonalitet og rene linjer. Pantryet levers med stekeovn med tre kokebluss og 85 liters kjøleskap som standard. Ved å vippe frem førerstolen får man ekstra benkeplass tilgjengelig. Rikelig med skuffer og skap gir god plass til det man måtte trenge av kjøkkenutstyr og matvarer.

For brosjyre, last ned her:

 

 

Teknisk Data

Lengde o.a.9,78
Bredde3,25
Vekt fra4800
Drivstoff tank420
Vanntank220