Saga 320 SunTop

Den nye SAGA 320 SunTop er nå ferdig og tilgjenglig for visning og prøvekjøring.

Trykk på “Se galleriet” for første bilder av den nye modellen.

Den nye modellen byr på en svært stor åpen dekkssalong med sitteplass for opp til 12 personer. Båten er også fullt utstyrt for god bokomfort for hele familen på lengre ferieturer. Vi kan nevne rikholdig utstyrt pantry med både kjøleskap og kjøleboks, komfyr med stekeovn og tre kokebluss samt rikelig med skap- og skuffeplass. Under dekk er det to doble sovekabiner, samt bad med elektrisk toalett og dusjvegg.

Den store vindskjermen med hardtopp gir et godt beskyttet miljø for passasjerene i dekkssalongen. Samtidig kan båten enkelt åpnes helt opp ved å åpne det elektriske skyvekalesjetaket i hardtoppen samt skyve inn kalesjen akter.

Nytt design på puter, stoler og treinnredning gir båten et mer moderne preg enn tidligere modeller.

Det ergonomiske dashbord med plass til all utrustning, lakkert i grå antireflekslakk gir et moderne inntrykk og sikkrer god sikt under alle forhold. Passasjersiden er utstyrt med eget kartbord og kartlampe for komfortabel og sikker navigasjon.

Båten leveres med solseng akter. I tillegg kan det også leveres solputer på fordekket. Badeplattformen gir god tilgang til ilandstigning og bading. Den romslige plattformen har også fått stuverom til tauverk etc. Porten akter gir lett tilgang til dekkssalongen. Det er to adganger til fordekket; enten via trinnene på badeplatformen (benyttes ved kalesje på) eller via trinn aktenfor pantry på styrbord side (benyttes ved kalesje av).

Ekstra lange rekker langs dollbordet sikrer trygg ferdsel rundt båten. Radarmasten er hengslet for lett nedfelling ved bropassering og vinterlagring.

Skroget er en ren halvplanende konstruksjon med kjøl, strak aksel, ror og beskyttet propell. Dette er en solid og varig konstruksjon, som tåler vesentlig mer enn andre konstruksjoner før det oppstår skader. Andre fordeler med det halvplanende skroget er svært myk gange selv i røff sjø, god retningsstabilitet også i lave hastigheter og lave driftsutgifter. Skroget er bygget for marsjfart på opptil 20 knop.

Kontakt gjerne Saga Boats for mer informasjon.


 

Teknisk Data

Lengde o.a.9,78
Bredde3,25
Dybde, aggregat senket1,05
Lugarer2
Vekt fra4800
Drivstoff tank420 Liter
Vanntank220 Liter
Antall personer / CE klasseC