Quicksilver Activ 875 Sundeck

Quicksilver Activ 875 Sundeck

Soldekk-vinneren

Om båten
Total lengde8,06 m
Skroglengde7,99 m
Total bredde3,00 m
Broklaring2,16 m
Total båtvekt uten motor2462 kg
Maks motorvekt588 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor)1590 kg
Lengde på motorstammen1-XXL/2-XL
Maks effekt500 hk (368 kw)
Dypgående0,60 m
Vanntank100 l
Drivstofftank, maksimalt volum450 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde2,71 m
CE-kategoriC/12 – B/10
Antall køyer4

Introduksjon

Activ 875 Sundeck hever lista. Eller, burde vi si – tar romslighet og solplass til nye høyder. Båten har den største solsengen i sin klasse. Kjør på. Inviter tolv venner på tur for å sole og kose seg med piknik ombord. Med soveplass til fire i kabinen kan venner eller familie kan til og med nyte flere dager sammenhengende på sjøen.

Sikkerhet, komfort, design & fleksibilitet

Sikkerhet

Activ 875 Sundeck tar mange motoralternativer. Båten kan motoriseres med en enkel utenbordsmotor med opptil 400 hestekrefter eller to motorer som til sammen har maksimalt 500 hestekrefter. Du er garantert en trygg tur selv om det er røffe forhold på fjorden. Styrekonsollen er plassert på en måte som gir bred og trygg gangpassasje til fordekket på styrbord side. Båten har selvsagt nok plass å bevege seg på, effektiv sklisikring og rekker å holde seg fast i.

Komfort

Ombord i en Activ 875 Sundeck er det solplass til mange. Ved akter kan sittebenken cockpiten gjøres om til en solseng som er 1,9 x 1,6 meter stor. Herfra har du direkte tilgang til sjøen. Forut er det en diger solplass som måler 2,25 x 2,25 meter, hvor solsengen har justerbar rygg. Større og mer komfortabel solplass finner du ikke i denne båttypen. I kabinen har du alt du trenger, inkludert toalett og dusj – og fin sjøutsikt. Ønsker du deg mer komfort kan både kjøleskap og mikrobølgeovn installeres i kabinen.

Design

Activ 875 Sundeck er den optimale kombinasjonen av elegante, moderne linjer og effektiv arealutnyttelse. Førerposisjonen har et komfortabelt dobbeltsete og vindskjerm som beskytter mot vind og sprut. Når du skyver setet fremover på skinnene, kommer en bysse med vask og skjærebrett til syne. Byssa kan utstyres med kokeapparat eller grill. Kabinen er innredet med en U-formet sittegruppe som enkelt kan omgjøres til en komfortabel dobbeltseng. De som er glad i elegante løsninger og flotte detaljer vil sette pris på designpakken.

Fleksibilitet

Den L-formede sittebenken i cockpiten kan enkelt omgjøres til en solseng eller spiseplass med kjøkkenet innen rekkevidde. De som elsker vannsport kan utnytte motorkraften og få det enda morsommere ved å montere vannskistangen (tilvalg). Er du lei av vann og sol kan du slappe av på fordekket med ryggen på solsengen vippet opp og se på solnedgangen. I kabinen kan du hvile, spise eller sove.

SMART Edition

Skaff deg det utstyret du trenger på en effektiv og billig måte. SMART Edition er utstyrspakker vi har satt sammen basert på det vi vet at kundene oftest kjøper. I forhold til å kjøpe utstyret separat sparer du med pakkeløsningen 10 % i gjennomsnitt. SMART Edition-båter har kort leveringstid. Kanskje har den lokale forhandleren din allerede en båt klar til levering.

Tekniske tegninger

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1

Fleksibel cockpit som kan brukes som: 1) tur- og spiseplass 2) solseng med rygg som kan justeres 3)ekstra stor solseng med enkel tilgang til vannet

2

Vendbart sete (tilvalg)

3

Komplett bysse med vask med trykkvann, skjærebrett, kokeapparat med to bluss eller elektrisk grill og en sidemontert kjøleboks. Førersetet er montert på skinner og skyves forover for å gi tilgang til byssa

4

Dobbelt førersete med puter og armlene på styrbord side

5

Ergonomisk dashbord med instrumentering designet for montering av en 12-tommers kartplotter eller to ni-tommere

6

Trinn på styrbord og babord side for sikker tilgang til fordekket

7

Justerbar ryggstøtte på solsengen

8

Ekstra stort soldekk med plass til å slappe av og sole seg

9

Nedfelt ankerboks. Som tilvalg integrert ankervinsj med fjernkontroll

10

Bred port i hekken

11

Stort stuverom i cockpiten

12

Utvidete badeplattformer

13

Bro mellom badeplattformene gjør det lett å bevege seg

14

Mange motoralternativer. Enkel motor med opp til 400 hester eller to motorer med maks 500 hester

1
2
3
4
5
6
1

U-formet sittegruppe som kan omgjøres til dobbeltseng på 2,0 x 1,8 meter

2

Store skrogluker som kan åpnes og luke i dekket

3

Bysse under dekk med 50-liters kjøleskap og mikrobølgeovn

4

Stikkabin med stuveplass og vinduer

5

Adskilt bad med vannklosett med elektrisk spyling, vask med trykkvann og dusj

6

Brede trinn ned til kabinen

Kontakt oss for en uforpliktende prat