Quicksilver Activ 805 Sundeck

Quicksilver Activ 805 Sundeck

Sol, sjø og umiskjennelig stil

Om båten
Total lengde7,88 m
Skroglengde7,63 m
Total bredde2,55 m
Broklaring2,14 m
Total båtvekt uten motor1820 kg
Maks motorvekt478 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor)1230 kg
Lengde på motorstammenXL
Maks effekt400 hk (294 kw)
Dypgående0,56 m
Vanntank80 l
Drivstofftank, maksimalt volum280 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde2,71 m
Maks antall passasjerer9
CE-kategoriC
Antall køyer4

Introduksjon

Hvis du leter etter den perfekte kombinasjonen av ytelse og komfort i 7-8 meters størrelsen, er Quicksilvers Activ 805 Sundeck et alternativ mange har valgt allerede. Activ 805 Sundeck er designet med sol, avslappende båtturer og vannsport i tankene, og lever opp til navnet sitt med en allsidig brukervennlighet som tilbyr en av de største soldekkene i sin klasse. Båten er også stor på komfort: det er plass til ni personer ombord, og fire voksne kan sove i kabinen. For ikke å nevne ytelse og sikkerhet, verdier som Quicksilver er kjent for.

Sikkerhet, komfort, design & allsidighet

Sikkerhet

Activ 805 Sundeck har et bredt spekter av sikkerhetsfunksjoner som gjør at du kan føle deg trygg når du drar på båttur. Kraftig enkel eller dobbel motorinstallasjon med opp til 400 hk sørger for god akselerasjon og toppfart. Mercurys teknologi gir sikker og presis håndtering. Båtens solide skrog, høye fribord og ergonomiske styreposisjon med god sikt gjør dette til en veldig sikker båt i alle hastigheter og krevende værforhold.

Komfort

Activ 805 Sundeck har overnattingsplass til fire personer. Båten er utstyrt med en romslig kabin med skrogluker som gir rikelig ventilasjon, eget toalettrom med vask og marinetoalett, og en robust og praktisk bysse med kjøleboks eller kjøleskap, ferskvannssystem og komfyr. Activ 805 Sundeck har plass til ni voksne. Det gjør den perfekt for flotte dagsturer med soling og moro med venner og familie.

Design

En elegant kombinasjon av buede linjer og rette flater samt harmoniske proporsjoner gir Activ 805 et særpreg som vekker oppmerksomhet på vannet og havnen. Både over og under dekk byr båten på nyskapende løsninger og fornuftig design. Det gjelder blant annet den smarte løsningen av sitteplassene rundt det L-formede bordet i cockpiten, den transparente døren til kabinen og skroglukene som gjør at kabinen er lys og får en luftig, innbydende atmosfære.

Allsidighet

Ombord i Activ 805 Sundeck kan du velge mellom en rekke ulike løsninger som skaper en funksjonell og brukervennlig båt. Den har det største soldekket i sin klasse, som kan brukes på ulike måter. Vil du slappe av og lese, kan ryggen vippes opp til en behagelig, avslappende stilling. Selve cockpiten kan du gjøre om på bare noen minutter. Du har valget mellom sitteplasser til dem som er med på tur, spiseplass eller solseng. Fire personer kan overnatte i kabinen. Den største sengen kan enkelt gjøres om til en hyggelig salong med bord og sitteplasser.

SMART Edition

Skaff deg det utstyret du trenger på en effektiv og billig måte. SMART Edition er utstyrspakker vi har satt sammen basert på det vi vet kundene oftest kjøper. I forhold til å kjøpe utstyret separat sparer du med pakkeløsningen 10 % i gjennomsnitt. SMART Edition-båter har kort leveringstid. Kanskje har den lokale forhandleren din allerede en båt klar til levering.

Tekniske tegninger

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
1

Allsidig cockpit, konvertibel for: 1) cruising og spiseplass 2) solseng med skrå rygg, ideelt for lesing og avslapping 3) Utvidet solsengområde for soling og enkel tilgang til vannet.

2

Flippsete (tilvalg)

3

Praktisk oppbevaringsrom under cockpit dørk

4

Permanent bysse under ståstol med stålvask med skjærebrett, standard 12V kjøleboks, kjøleskap (tilvalg) og kokeplate

5

Enkel tilgang fra baug til akter

6

Ergonomisk dashbord med instrumentering, 9 “Simrad kartplotter, Vessel View og SmartCraft instrumentering (tilvalg)

7

Bøtteseter eller ståstol (tilvalg)

8

Gjennomskinnelig dør til kabin og store vinduer i skroget gir rikelig med naturlig lys i kabinen

9

Romslige trin på siden av konsollen

10

Allsidig solseng med justerbar ryggstøtte

11

Ankerlagring – Ankervinsj

12

Kabin med soveplass til fire voksne med senger forut og som stikk-køyer. Kabinen kan omgjøres til salong. Separat bad hvor det kan installeres marinetoalett.

13

Bred inngang til cockpit

14

Dobbelt badeplattform

15

Motorbrønnsbro: enkel tilgang til begge sider av akterspeilet

16

Enkel eller dobbel motor konfigurasjon for maks 400 hk

Kontakt oss for en uforpliktende prat