Quicksilver Activ 755 Open

Quicksilver Activ 755 Open

Opplev hva frihet på sjøen betyr

Om båten
Total lengde7,23 m
Skroglengde6,95 m
Total bredde2,55 m
Broklaring1,72 m
Total båtvekt uten motor1389 kg
Maks motorvekt301 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor)950 kg
Lengde på motorstammenXL
Maks effekt300 hk (220 kw)
Dypgående0,48 m
Vanntank80 l
Drivstofftank, maksimalt volum280 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde2,19 m
Maks antall passasjerer8
CE-kategoriC
Antall køyer1

Introduksjon

Elegant. Kraftig. Fleksibel. Rask. Activ 755 Open byr på en høy standard når det gjelder ytelse, plass, komfort og sikkerhet. Skroget har gode sjøegenskaper og fin manøvrering. Den er den ideelle båten når mange skal være med på tur og en flott overnattingsbåt for to personer. Med et bredt utvalg tilleggsutstyr kan du skreddersy båten til eget bruk.

Sikkerhet, design, komfort & allsidighet

Sikkerhet

Sikkerhet og ytelse er kombinasjonen som kjennetegner Quicksilvers Activ 755 Open. Skroget er robust og designet for at det alltid skal føles komfortabelt å være ombord, og den dype cockpiten gir trygghet for alle. Båten er bygd for å tåle en Mercury-motor med 300 hestekrefter. Med en så stor motor er det en fryd å kjøre båten for alle som elsker fart. Førerplassen, med justerbart sete og et oversiktlig dashbord, gir alltid føreren full kontroll.

Design

Den nye Activ-modellen har lekre, moderne linjer som gir 755 Open et tidsriktig og stilig preg. Det er en båt som vil bli lagt merke til. Intelligente løsninger ombord gjør båten brukervennlig og sikker. I cockpiten er det fleksible og funksjonelle løsninger slik at båten kan brukes til mange ulike ting. I kabinen er det lagt vekt på praktiske oppbevaringsrom og mest mulig plass.

Komfort

I cockpiten, både foran og bak konsollen, kan alt justeres og tilpasses ulike bruksmåter: en hyggelig sittegruppe, seter som gir utsikt når man er underveis, spiseplass, vannsport eller fiske. Badeplattformer og leider gjør det fint å bade fra båten og er også veldig nyttig når man bedriver vannsport eller skal fortøye. Fast solavskjerming for de aller varmeste dagene kan leveres som ekstrautstyr.

Allsidighet

En åpen båt, som Activ 755 Open, byr på mye plass som kan utnyttes på mange ulike måter. Foran konsollen kan båten i det ene øyeblikket ha en komfortabel spiseplass. I det neste, er hele plassen foran konsollen med noen få håndgrep omgjort til en stor og komfortabel solseng. I den bakre delen av cockpiten kan du velge mellom en stor U-formet sittegruppe ved hjelp av vippesetene på siden, eller fjerne seter for at cockpiten skal ha så mye dørkplass som mulig. Det er en fordel enten du kjører vannski eller fisker.

SMART Edition

Sørg for å få det du trenger: Smart Edition er basert på det utstyret som er mest etterspurt av kundene våre. I tillegg sparer du et gjennomsnitt på 10 % i forhold til å bestille alternativene separat. Kanskje har den lokale forhandleren din en Smart Edition på lager akkurat nå.

Tekniske tegninger

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1

Integrert badeleider

2

To badeplattformer

3

Bro over motorbrønnen. Enkel adkomst til begge sider

4

Port i hekken på styrbord og babord side

5

Stuverom under sittebenkene

6

Fleksibel cockpit med sittebenker og bord som delvis kan fjernes for å gi bedre og enklere adkomst til hekken og større plass å fiske fra

7

To bøtteseter som kan justeres og har sittepute som kan vippes opp. (Alternativt sittebenk med eller uten integrert bysse)

8

Sittebenk med bysse som har vask i rustfritt stål, skjærefjel, kjøleskap, og gassbluss (tilvalg)

9

Ergonomisk førerplass med instrumenter. 7” Simrad kartplottere kan leveres som tilvalg

10

Skyvedør til kabinen i akryl som kan låses

11

Kabin hvor det kan monteres toalett. Benkene i kabinen kan omgjøres til soveplass for to personer

12

Enkelt å bevege seg om bord fra baug til hekk

13

Fleksibelt sittearrangement foran konsollen. Her er det stuveplass. Forut kan man ha spiseplass til fire eller lage en stor solplass (tilvalg)

14

Ankerbrønn og vinsj

Kontakt oss for en uforpliktende prat