Quicksilver Activ 605 Open

Quicksilver Activ 605 Open

Fullpakket med moro – Årets båt 2017

Om båten
Total lengde5,95 m
Skroglengde5,75 m
Total bredde2,40 m
Broklaring1,55 m
Total båtvekt uten motor904 kg
Maks motorvekt211 kg
Lengde på motorstammenXL
Maks effekt150 hk (110 kw)
Dypgående0,38 m
Vanntank45 l
Drivstofftank, maksimalt volum160 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde2,00 m
Maks antall passasjerer7
CE-kategoriC

Introduksjon

Activ 605 Open ble utviklet for at du som båtbruker kan kose deg mest mulig når du er på vannet. Konstruksjonen av båten og detaljene ble uttenkt med henblikk på optimal komfort, best mulig funksjonalitet og god ergonomi for alle ombord enten dere vil fiske eller slappe av. Båten har plass til syv personer og den takler med glans en Mercury utenbordsmotor med opp til 150 hestekrefter. Turen kan gjerne være kjapp, og den er alltid trygg.

Sikkerhet, komfort, fleksibilitet & oppbevaring

Sikkerhet

Sikkerheten i Activ 605 Open er blant annet garantert av et høyt fribord og at det er lett å bevege seg ombord. Dette gjelder både for unge som gamle. Ved å vippe bakseteryggen i cockpiten til side får du enkel tilgang til de store badeplattformene utstyrt med en integrert badeleider. Enten du stuper rett uti eller tar det litt mer med ro er det enkelt og trygt. Når dagen er over, reiser du trygt hjem med en solid Mercury-motor på hekken.

Komfort

Cockpiten er full av funksjoner og muligheter som du helt sikkert vil sette pris på. Bakseteryggen som kan vippes til side gjør det enkelt både å bade og å kaste anker. Fører- og passasjersetet kan dreies slik at cockpiten blir en hyggelig, sosial samlingsplass. Som tilvalg kan båten leveres med dusj så du kan bli kvitt saltvannet etter en svømmetur. Den tofargede styrekonsollen er utstyrt med koppholdere, oppbevaringsrom og plass for montasje av en kartplotter med syv-tommers skjerm.

Fleksibilitet

Det hyggelige sitteområdet forut kan på noen sekunder omgjøres til en stor solseng. Når du er ferdig med å sole deg, kan det samme området forvandles til en komfortabel spiseplass med integrerte koppholdere for fire personer. Akter kan alle være sammen siden stolene kan dreies. Vannskistangen er fin å ha når du skal drive med vannsport.

Oppbevaring

Funksjonelle og praktiske oppbevaringsrom får du aldri nok av. I konsollen er det laget et eget rom med fine detaljer som er spesialtilpasset bordet og putene. Et trinn med teak-laminat gjør det enkelt å utnytte hele rommet. Annet fast utstyr som lanternemasten og det du trenger for å lage en stor solseng har sin faste plass ombord. Ekstra tauverk og annet utstyr finner du plass til under sitteplassene.

SMART Edition

Sørg for å få det du trenger: Smart Edition er basert på det utstyret som er mest etterspurt av kundene våre. I tillegg sparer du i gjennomsnitt 10 % i forhold til om du bestiller alternativene separat. Kanskje har den lokale forhandleren din en Smart Edition på lager akkurat nå.

Tekniske tegninger

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
1

Fleksibelt område i baugen som kan brukes som spise- eller solplass. Større solseng som tilvalg. Solsengen arrangeres enkelt uten bruk av ekstra kompliserte deler

2

Lett og uhindret tilgang til badeplattformen med bakseterygg som kan vippes

3

Elegant og ergonomisk førerposisjon med dashbord i to farger som har koppholdere, oppbevaringsrom og plass for montasje av 7´´kartplotter (tilvalg)

4

Eget stuverom i konsollen med fin finish med plass til puter og cockpitbord

5

Mange, praktiske stuverom i hele båten

6

Ankerbokser for og akter. Mulighet for å montere vinsj

7

Høyt fribord gjør at voksne og barn føler seg trygge om bord. Lett å bevege seg i båten

8

Vendbare bøtteseter på fører- og passasjersiden som har justering og vippeputer

9

Stor badeplattform som gjør det lett å bade fra båten

10

Integrert badeleider

11

Cockpitdusj som tilvalg

12

Godkjent for motor med opp til 150 hk

1
1

Fleksibelt område i baugen som kan brukes som spise- eller solplass. Større solseng som tilvalg. Solsengen arrangeres enkelt uten bruk av ekstra kompliserte deler

Kontakt oss for en uforpliktende prat