Quicksilver Activ 555 Cabin

Quicksilver Activ 555 Cabin

Alt er mulig

Om båten
Total lengde5,50 m
Skroglengde5,29 m
Total bredde2,29 m
Broklaring1,36 m
Total båtvekt uten motor865 kg
Maks motorvekt165 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor)645 kg
Lengde på motorstammenL
Maks effekt115 hk (85 kw)
Dypgående0,42 m
Drivstofftank, maksimalt volum110 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde1,71 m
Maks antall passasjerer6
CE-kategoriC
Antall køyer2

Introduksjon

Activ 555 Cabin er klar. Til hva? I utgangspunktet alt – alt du trenger for å oppleve de gode stundene på sjøen. Finn deg en plass forut eller på solsengen i cockpiten, hent noe kaldt å drikke fra kjøleskapet og hør på favorittmusikken din som strømmer ut av lydanlegget utstyrt med fire høyttalere.

Sikkerhet, komfort, fleksibilitet og oppbevaringsplass

Sikkerhet

Det er enkelt og trygt å kjøre en båt som er utstyrt med hydraulisk styring, har støtte til føttene og et dashbord hvor det er mulig å montere en kartplotter med syvtommers skjerm. Du og gjestene dine beveger dere enkelt og sikkert rundt i hele båten. Det er brede trinn til dekket forut, et effektivt antisklimønster på dørken og rekker du kan holde deg fast i. Har du lyst til å bade? Bruk badeplattformen. Bestill gjerne en større plattform så blir dukkerten enda litt bedre.

Komfort

Styreposisjonen ombord i Activ 555 Cabin ble designet for optimalisert funksjonalitet og utnyttelse av plassen. Som skipper har du alt innen rekkevidde. Du styrer båten med et flott sportsratt, setet har innebygd armstøtte og du kan hvile føttene mot en fotstøtte. Med Activ Trim kan du være trygg på at motoren alltid yter sitt aller beste. Når det er tid for en pause, vrir du stolen din rundt og koser deg med resten av besetningen. Under dekk er plassen i kabinen effektivt utnyttet og taktrekket i kabinen gir deg en hyggelig og intim følelse. En skyvedør som slipper inn lys og vinduer i dekket gjør kabinen lys og innbydende.

Fleksibilitet

Activ 555 Cabin er en all-rounder året rundt. Du kan alltid slappe av ombord og bruke båten til det du liker aller best. Vendbare seter og bord som kan monteres omgjør cockpiten til en komfortabel spiseplass. Eller vil du kanskje heller bruke en del av cockpiten som solseng? Eller kanskje du trenger både bord og solplass? Da kan du bruke dekksplassen forut til å sole deg. Når det blir kveld, venter kabinen på deg. Du kan slå deg ned ved bordet eller omgjøre kabinen til en soveplass med bred dobbeltkøye som er to meter lang.

Oppbevaringsplass

I cockpiten finner du et stort stuerom under akterbenken. I tillegg er det god plass til ting og tang ved førerplassen og i kabinen. Alt i alt har Activ 555 Cabin god plass til alt du vil ha med deg på tur – både solputer og personlige ting. Alt holder seg tørt og oppbevaringen er sikker.

SMART Edition

Skaff deg det utstyret du trenger på en effektiv og billig måte. SMART Edition er utstyrspakker vi har satt sammen basert på det vi vet kundene oftest kjøper. I forhold til å kjøpe utstyret separat sparer du med pakkeløsningen i gjennomsnitt 10 %. SMART Edition-båter har kort leveringstid. Kanskje har den lokale forhandleren din allerede en båt klar til levering.

Tekniske tegninger

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
1

Sittebenk for tre personer

2

Midtseksjon i ryggstøtten som kan vinkeljusteres. Gir stor cockpitplass og gjør at motoren kan tiltes helt klar av vannet

3

Utvidet solseng i cockpiten. Vippesystem uten ekstra støtter

4

Bord i cockpiten

5

Luke i dørken for lett tilgang til utstyr under dørken

6

Bøtteseter til fører og passasjer som kan vendes

7

Høyt fribord for best mulig sikkerhet

8

Dashbord med plass til instrumenter og kartplotter med 7″ skjerm

9

Ergonomisk armstøtte med koppholder på styrbord side

10

Trinn på babord side for lett tilgang til fordekket

11

Tilgang til kabinen via skyvedør

12

Gangpassasje med antisklibelegg på babord side for enkel adkomst til baugområdet

13

Solplass forut

14

Dekksluke som kan åpnes

15

Kabin med U-formet sitteplass som kan omgjøres til en to meter lang dobbeltseng

16

Stort rom til oppbevaring av tauverk og anker

17

Utvidet badeplattform

18

Motor med opp til maks 115 hester

19

Badestige

Kontakt oss for en uforpliktende prat