Quicksilver 905 Pilothouse

360-graders visning

Quicksilver 905 Pilothouse

EN PERFEKT KOMBINASJON AV FISKE – OG TURBÅT

Om båten
Total lengde8,88 m
Skroglengde8,5 m
Total bredde2,99 m
Broklaring3,36 m
Total båtvekt uten motor3100 kg
Maks motorvekt588 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor)1475 kg
Lengde på motorstammen1-XXL/2-XL
Maks effekt500 hk (368 kw)
Dypgående0,59 m
Vanntank100 l
Drivstofftank, maksimalt volum400 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde3,32 m
Maks antall passasjerer10
CE-kategoriB
Antall køyer6

Introduksjon

Du trenger ikke lenger velge mellom komfort og ytelse eller mellom tur- og fiskemuligheter. Med 905 Pilothouse kan du få begge deler! Båten er designet uten kompromisser for å gi deg trygge og komfortable fisketurer, opplevelser og moro. 905 Pilothouse er bygd for båtturer til havs (konstruksjonskategori B), og har plass til ti personer. Båten er utstyrt med en allsidig fiskestasjon, og har overnattingsplass til opptil seks personer. Mercury-motoren gir den en trygg og rask ytelse, og med krefter opptil 500 hk kommer du til fiskeområdene på et blunk. Hvorfor ta til takke med mindre når du kan få i pose og sekk med Pilothouse 905?

Sikkerhet, komfort, fiske & lagring

Sikkerhet

905 Pilothouse er robust designet for å gi høy ytelse til bruk både nært land og til havs. Det dype, finmekaniske V-skroget er ideelt for både fiske- og båtturer i ulike vær- og sjøforhold. Elektronikkpakken er fullspekket med teknologi, og inneholder GPS og VHF som sørger for nøyaktig navigering og sikker kommunikasjon. Fra kabinen har du sikt i alle retninger, og to vindusviskere kombinert med spylesystem i holder utsikten ren.

Komfort

Quicksilver har tenkt komfort både ute og inne ombord i 905 Pilothouse. Det er rikelig med sitteplasser både i baugen og cockpit, og flombelysning i cockpiten forenkler bruken nattestid. Inne er det en komplett bysse med vask og LPG gasskokeapparat, mens kabinen har en stor køye for to personer forut i tillegg til en romslig køye akter med mulighet for både enkelt og dobbelt oppsett. Badet er helt separat og har et lukket toalett og dusj.

Fiske

Den store, godt innredede cockpiten er alle fiskeres drøm. Fiskestasjonen leveres med vask, skjærefjel, kaldtvannskran og fiskestangholdere, og ønsker du et større cockpit-område kan stasjonen fjernes ved å trykke på en knapp. Fiskestasjonen kan oppgraderes med Fiskepakken. Da får du i tillegg Livewell agn/fiskebrønn, skyllesystem for råvann, ekstra stangholdere i rustfritt stål, oppbevaringsplass for stenger i kabinen og kjøleboks. Under dørken i cockpit er det rom hvor du kan oppbevare fangsten. Båten kan leveres med en ekstra styreposisjon og integrert solavskjerming for skygge mot solen.

Lagring

Til tross for en imponerende bredde av funksjoner er det én ting 905 Pilothouse ikke mangler og det er areal. Cockpiten har et stort hovedoppbevaringsrom i tillegg til to fiskekummer for å oppbevare fangsten. Spiseområdet i byssen har oppbevaringsplass, og du finner et stort oppbevaringsrom under køyen i kabinen.

SMART Edition

Sørg for å få det du trenger: SMART Edition er basert på det utstyret som er mest etterspurt av kundene våre. I tillegg sparer du et gjennomsnitt på 10 % i forhold til å bestille alternativene separat, og SMART har kort leveringstid.

Tekniske tegninger

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
1

Stor cockpit til å fiske fra med stort stuverom under dørken

2

Fiskestasjon som kan flyttes med vask og kran, skjærebrett og individuelle vippeseter

3

Vippebenker på styrbord og babord side som tilvalgUtvendig styreposisjon som tilvalg

4

Utvendig styreposisjon som tilvalg

5

Gangpassasje til fordekket som er ekstra bred på styrbord side

6

Skyvedør på siden med direkte adgang til førerplassen

7

Benk på fordekket, med pute som tilvalg

8

Ankerboks. Vinsj forut som tilvalg

9

Fører- og passasjersete

10

Dinette med bord og benker som kan omgjøres til soveplass

11

Bysse med vask og kran. Som tilvalg leveres kjøleskap, kokeapparat med ett bluss og mikrobølgeovn

12

Funksjonell førerplass med hydraulisk styring og SmartCraft-instrumentering. Plass for montering av 9’’ kartplotter, Fusion-musikkanlegg og 12V kontakt

13

Brede trinn til sovekabinen

14

Skyvedør til kabinen

15

Badeplattformer på styrbord og babord side.

16

Port i hekken som kan åpnes

17

Velegnet for en eller to utenbordsmotorer

1
2
3
4
1

Brede trinn til sovekabinen

2

Lugar med bred dobbelkøye med stuverom under køya

3

Separat bad med spyletoalett tilkoblet septiktank, vask og dusjslange.

4

Romslig køye akter med mulighet for stangholdere.

Kontakt oss for en uforpliktende prat