Quicksilver 810 Arvor

Quicksilver 810 Arvor

For alle fiskentusiaster som er på jakt etter den den optimale kombinasjonen av ytelse og komfort er 810 Arvor den perfekte båten. Det er en kraftig, trygg og robust båt utstyrt for fiske nærme land og på havet. Den kraftige dieselmotoren til Mercury er perfekt for fiskebåter. Dorgeventilen gjør at du kan kjøre veldig sakte uten ekstra slitasje på motoren. Om bord har du i tillegg til en praktisk, velutstyrt fiskecockpit en rommelig kabin i det store dekkshuset. Forut på dekk er det sitteplasser. Etter en dag på fisketur kan du tilberede fangsten om bord. Propan kokeapparat er standard.

Om båten
Total lengde8,3 m
Skroglengde7,49 m
Total bredde2,93 m
Broklaring2,42 m
Total båtvekt med tyngste motor2775 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor)820 kg
Maks effekt230 hk
Dypgående0,88 m
Vanntank80 l
Drivstofftank, maksimalt volum300 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde3,4 m
Maks antall passasjerer8
CE-kategoriC

Sikkerhet, komfort, fiske & lagring

Sikkerhet

810 Arvor har et robust, sjøsterkt skrog. Båten har også baugpropell som gjør det lett og sikkert å manøvrere i havner og andre trange farvann. De store vinduene i dekkshuset er av glass og båten har vindusviskere på både styrbord og babord side. Du har 360-graders sikt uansett vær og vind. Førerplassen er utstyrt med hydraulisk styring og SmartCraft-instrumentering. Det er avsatt plass på dashbordet slik at du kan bestille en ekstra elektronikkpakke med kartplotter og ekkolodd. Det gjør at du alltid finner frem og kan finne fiskene du er på jakt etter. Alle dekksflatene har forbedret sklisikring og det er håndtak du kan holde deg fast når du beveger deg om bord.

Komfort

I dekkshuset er det fører- og passasjerseter og ekstra sittebenker. Dekkshuset er lyst og luftig takket være skyvevinduer og takluke. Følelsen av luksus og komfort forsterkes av elegant LED-belysning og imitert teakdørk. Bysseseksjonen er utstyrt med trykkvann, skjærefjel og propan kokeapparat slik at du kan tilberede og nyte fisken om bord. Sittebenkene kan omgjøres til spiseplass for fire eller en køye for to.

Fiske

Den rommelige cockpiten gjør det enkelt for flere å fiske samtidig. I cockpiten er det brønn til å oppbevare agn, spylesystem for saltvann og en egen plass hvor du kan klargjøre snørene. LED-belysning gjør at du kan fiske også etter at det er blitt mørkt. Den robuste motoren med dorgeventil er perfekt når du skal kjøre lenge og veldig sakte. Ventilen gjør at hverken motor eller gir tar skade av dette. Om bord er det god plass til fiskestenger og når det er sol og veldig varm kan det gjøre seg med solavskjermingen som er ekstrautstyr. 810 Arvor kan leveres med ekstra, utvendig styreposisjon med plass for elektronikk for dem som foretrekker å manøvrere båten fra akterdekket når de er ute og fisker.

Lagring

Cockpiten har stort stuverom under dørken og et eget rom hvor du kan oppbevare fangsten. Det er plass til fiskestenger både i cockpiten og i det låsbare dekkshuset. Akter er det gjort plass for å oppbevare fendere. I dekkshuset er det gode stuverom under sittebenkene og egen plass til bysseutstyret.

Kontakt oss for en uforpliktende prat