Quicksilver 675 Pilothouse

Quicksilver 675 Pilothouse

Passer perfekt til en opplevelsesrik dag på sjøen

Om båten
Total lengde6,55 m
Skroglengde6,3 m
Total bredde2,54 m
Broklaring2,27 m
Total båtvekt uten motor1585 kg
Maks motorvekt239 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor)830 kg
Lengde på motorstammenXL
Maks effekt225 hk (165 kw)
Dypgående0,53 m
Vanntank32 l
Drivstofftank, maksimalt volum200 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde2,79 m
Maks antall passasjerer7
Antall køyer2
CE-kategoriC

Introduksjon

Hvem er ikke på jakt etter en båt med solide fartsegenskaper, mye plass og praktiske løsninger til en hyggelig pris? Svaret er 675 Pilothouse. Den kompakte båten tåler en motor med opptil 225 hester. Du holder fint en marsjfart på 25 knop. Cockpiten er intelligent utformet slik at den både er et hyggelig samlingspunkt og en funksjonell fiskeplass. Med dette som basis kan du utstyre båten ved å velge en eller flere av Smart Editionpakkene vi har satt sammen. Dermed blir 675 Pilothouse skreddersydd din form for båtliv.

Sikkerhet, komfort, fiske & lagring

Sikkerhet

675 Pilothouse er en båt du kan ha det moro med i trygg forvissning om at vi ikke har gått på akkord med sikkerheten for deg og dine passasjerer. Høyt fribord, god sklisikring og solide rekker er en selvfølge. Det er lett å stige ombord i båten via baugen. Fra førerposisjonen i den romslige kabinen er det god sikt. Badeplattformer (tilvalg) gjør det enkelt å ta seg en dukkert eller komme seg ombord hvis du ufrivillig havner i vannet. Med ankervinsj som kan leveres, er det lett å ankre opp for å fiske eller fortøye i en lun uthavn.

Komfort

Vi vil at du skal føle deg vel når du er ombord og ute på tur. I kabinen er det sitteplasser til fire personer og mulighet for å rigge til en køye med soveplass til to personer. Med en komfortpakke kan du enkelt endre fra spiseplass til sitteplasser i cockpiten. På styrbord side har vi laget en bred passasje slik at det blir enkelt å bevege seg mellom cockpiten og baugen. Mellom cockpiten og kabinen er det en solid skyvedør. Den kompakte byssa med vask kan oppgraderes med trykkvann, kokeapparat og kjøleskap. Du kan gjøre båten din både tøffere og enda mer brukervennlig med farget skrog, utvendig førerposisjon og sjøtoalett.

Fiske

På den integrerte fiskestasjonen med skjærefjel kan du klargjøre lekker og fristende agn. Fiskeplassen finner du ved hjelp av kartplotteren og ekkoloddet som det er avsatt plass til på dashbordet. Når du er fremme, er det bare å gripe tak i stengene du trenger fra de riktig plasserte stangholderne. Du kan både fiske fra cockpiten og fiskeplassen på fordekket.

Lagring

Selv om det er god plass ombord har vi ikke latt det gå på bekostning av oppbevaringsrommene vi vet alle båteiere trenger. Fiskestengene passer perfekt i et eget rom under dørken som kan låses. I tillegg er det også andre oppbevaringsrom under dørken, under akterbenken, under soveplassen og i skap i byssa. Du har god plass til det du trenger enten du skal på fiksetur eller bare ut på sjøen for å kose deg med familie og venner.

SMART Edition

Sørg for å få det du trenger: SMART Edition er basert på det utstyret som er mest etterspurt av kundene våre. I tillegg sparer du et gjennomsnitt på 10 % i forhold til å bestille alternativene separat. Kanskje har den lokale forhandleren din en SMART Edition på lager akkurat nå.

Tekniske tegninger

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
1

Tilvalg: Babord og styrbord badeplattform

2

Fiskekum

3

Port i hekken

4

Plass for fiskestenger (3 stenger på hver side)

5

To fiskekummer med standard drenering og elektrisk tømming (med Fiskepakke)

6

Stuverom under dørken. Tilgang til batteri

7

Cockpit komfortpakke som blant annet inneholder to vippbare benker og bord

8

Kabindør

9

Tilgang til fordekk

10

Baug ankerboks. Mulighet for vinsj

11

Stor fiske-cockpit

12

Bysse med vask som kan oppgraderes med trykkvann, kokeapparat og kjøleskap (en del av Kabin komfortpakken)

13

Fører-og passasjerseter som har vippepute og er justerbare

14

Dashbord med hydraulisk styring, SmartCraft-instrumenter og plass til kartplotter / stereo med 12V uttak

15

Soveplass til to med puter. Stuverom under soveplassen

16

Tilvalg: Sjøvannstoalett

17

Som tilvalg utvendig styreposisjon som kan utstyres med 7” plotter / ekkolodd. Regntrekk leveres

18

Baugområdet til å fiske fra

19

Dobbel sittebenk med stuverom under

Kontakt oss for en uforpliktende prat