Quicksilver 605 Pilothouse

Quicksilver 605 Pilothouse

Stor verdi, store gleder

Om båten
Total lengde5,75 m
Skroglengde5,5 m
Total bredde2,54 m
Broklaring2,27 m
Total båtvekt uten motor1345 kg
Maks motorvekt211 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor)720 kg
Lengde på motorstammenXL
Maks effekt150 hk (110 kw)
Dypgående0,46 m
Drivstofftank, maksimalt volum160 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde2,70 m
Maks antall passasjerer6
Antall køyer2
CE-kategoriC

Introduksjon

Er du en ivrig hobbyfisker? Drar du på sjøen når andre holder seg på land? Liker du å komme fort frem til de beste fiskeplassene? Vil du ha det komfortabelt når du er underveis? 605 Pilothouse gir deg alt du trenger i en kompakt og praktisk båt som kan utstyres med en motor på opptil 150 hester. På akterdekket kan båten leveres med utvendig styreposisjon hvor det er plass til den elektronikken du har behov for. Velg Smart Edition, så kan du skreddersy båten med det utstyret du trenger.

Sikkerhet, komfort, fiske & lagring

Sikkerhet

Vi har laget båten slik at du skal føle deg trygg ombord. Porten i hekken gjør det enkelt å slippe ankeret hvis du skal fortøye mot land. Ankervinsj, som kan leveres, gjør det lett å kaste anker når du vil ligge stille og fiske. Det er brede gangpassasjer rundt kabinen. Vindskjermen er i glass og du sitter slik at du alltid har god sikt. Dashbordet er utformet for å gi plass til ekstra instrumentering og elektronikk.

Komfort

I kabinen er du beskyttet mot vær og vind. Kabinen har sitteplass til to personer. I cockpiten kan du rigge til benker og bord som gjør at båten kan brukes til mer enn bare fiske. I kabinen er det plass til å sove for to personer. Kast anker, lukk kabindøren og la bølgene duve deg i søvn.

Fiske

Når flere skal fiske samtidig, er det viktig med mye plass i cockpiten. Det vet du og det vet vi. Derfor har vi laget en romslig cockpit. Her kan du stue fiskestenger i holdere i fribordet eller i et låsbart rom under dørken. Bruk kartplotter og ekkolodd (tilvalg) for å finne den riktige fiskeplassen og lokalisere hvor dypt fisken står. I et eget rom kan du oppbevare fangsten til det er tid for å legge den i stekepannen eller på grillen. Du kan ikke skylde på 605 Pilothouse hvis fisken en dag ikke biter på kroken.

Lagring

Ombord i 605 Pilothouse er oppbevaringsrommene ikke i veien, men intelligent integrert i båtens struktur og innredning. Stengene dine kan du lagre trygt i et låsbart rom under dørken. Når du fisker, er det praktisk og ha utstyret i stangholderne som er integrert i det høye fribordet. Agn holder seg frisk i et eget rom ombord og fangsten kan du oppbevare i en integrert fiskebrønn. Det er oppbevaringsplass under benkene og dørken. Det er ikke noe som kan hindre deg fra å nyte en effektiv fisketur.

SMART Edition

Sørg for å få det du trenger: SMART Edition er basert på det utstyret som er mest etterspurt av kundene våre. I tillegg sparer du et gjennomsnitt på 10 % i forhold til å bestille alternativene separat. Kanskje har den lokale forhandleren din en Smart Edition på lager akkurat nå.

Tekniske tegninger

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1

Rom hvor agnen kan oppbevares

2

Vippbar seterygg

3

Lagringplass for fiskestenger (Tre på hver side)

4

To fiskekummer med drenering under dørken

5

Stuverom under dørken med tilgang til batteri

6

Babord benk og bord som del av Cockpit komfortpakke

7

Dør til kabin

8

Tilgang til baugen

9

Baug ankerrulle i syrefast stål. Mulighet for ankervinsj

10

Komfortable seter i kabinen som har vippepute og kan dreies

11

Integrert styreposisjon med hydraulisk styring og plass for montering av 7” kartplotter/stereo og 12-Volt strømuttak

12

Soveplass til 2 med lagringsplass under

13

Tilvalg: Styring ute med valgfri 7” karplotter med regntrekk

14

Baugområdet anvendbart for fiske

15

Sete som kan fjernes for å gi enklere tilgang til hekken

Kontakt oss for en uforpliktende prat