Den nye 505 Cabin-modellen er en allrounder som kan brukes til alle de aktivitetene du forbinder med båt- og sjøliv. Den har fått en rekke nye, praktiske finesser som gjør livet om bord enklere og tryggere. Designen er endret slik at båten ser frisk og moderne ut.

Dokumentasjon og tester

Sikkerhet

Sikkert båtliv og trygghet om bord er kjernen i den filosofien som ligger til grunn når båtene i Activ-serien utvikles og fornyes. Activ 505 Cabin er preget av denne filosofien. Legg ut på sjøen i trygg forvisning om at du er om bord i en båt som er riktig konstruert, robust bygd og har detaljer som gir optimal trygghet. Adkomsten via hekken er blitt enklere og sikrere. Sklisikringen gjør det trygt å bevege seg over alt om bord også i dårlig vær med vann på dørken. Den dype cockpiten har et førersete som gir god støtte. Passasjersetet leveres som tilleggsutstyr. Dashbordet har god plass til å montere elektronikk som du føler at du har bruk for. Med en motor på opp til 100 hester på hekken har du gode fartsressurser. Skroget er konstruert for at båtturen både skal bli trygg og komfortabel for alle om bord.

Design

Alle med sans for moderne design og harmoniske linjer vil elske den følelsen den nye designen til Activ 505 Cabin gir. Det er en sporty båt med mange friske detaljer både i linjeføringen og interiøret. Det er ikke bare linjene som er modernisert. Om bord er det tatt grep for at båtturen skal bli behagelig. I kabinen er det mer naturlig lys enn før. Det er avsatt plass til toalett som gir mer komfort på lengre turer. Førerplassen har en ergonomisk utforming med god plass på dashbordet til ekstra elektronikk. Den aktre delen av cockpiten er re-designet. Midtsetet i akterbenken kan rotere slik at det blir enkelt å komme om bord i båten. Den aktre delen av cockpiten kan, med noen enkle håndgrep, gjøres om til en komfortabel solplass.

Komfort

Kabinen er designet slik at det er god soveplass til to voksne under dekk. Sengene er lengre og det er mer lys i kabinen. I kabinen er det avsatt plass til toalett som kan stuves bort når det ikke er i bruk. Stuverommene er gjort større en før. To luker i skroget og en semi-transparent kabindør gir mye lys under dekk. I cockpiten kan fem personer sitte beskyttet og komfortabelt. Cockpiten kan enkelt omgjøres til spiseplass. Utstyr til solseng og et tak som beskytter cockpiten (tillegg) er ting som gjør båten enda mer komplett.

Allsidighet

Med Activ 505 Cabin trenger du ikke velge enten eller. Båten egner seg like bra til hyggelige dagsturer med venner som til turbåt for to personer. Innredningen er praktisk og fleksibel med store stuverom både i cockpiten og kabinen. Sikker tilgang til cockpiten er viktig. Det skjer ved at man flytter midtsetet i akterbenken. Bordet i cockpiten gir mulighet for hyggelige måltider om bord. Passasjersetet (tillegg) er noe man vil sette pris på når to er på tur. Båten er godkjent for fem personer. I kabinene kan man ved hjelp av ekstra plater og puter gjøre sengen ekstra stor og bred.


Egenskaper

1. Badeleider
2. Sete som vippes opp for å gi enkel adkomst
3. Integrert trinn
4. Sittebenk med plass til tre personer
5. Spisebord i cockpiten
6. Solseng (tillegg)
7. Stuverom i sittebenkene
8. Barnesikker med høyt fribord
9. Bøttesete til føreren
10. Sete til passasjer (tillegg)
11. Ergonomisk konsoll med plass til 7'' kartplotter / ekkolodd
12. Låsbar skyvedør i akryl til kabinen
13. Kabin med to soveplasser
14. Sikker adkomst via baugen
15. Ankerboks

Spesifikasjoner

Total lengde 5,02 m
Skroglengde 4,81 m
Total bredde 2,12 m
Broklaring 1,34 m
Total båtvekt uten motor 613 kg
Maks motorvekt 165 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor) 555 kg
Lengde på stammen L
Maks effekt 100 hp (74 kw)
Dybde i vannet 0,36 m
Drivstoff tank maksimal kapasitet 50 l
Type drivstofftank Integrert
Total høyde 1,64 m
Maks antall passasjerer 5
CE-kategori C

Standardutstyr

Baugrulle
Badestige
Lanterner
Dreggluke i baug
Selvlensende cockpit
Fiskestangholdere
Analog knopsmåler og turteller
Trimmåler
12V elektrisk uttak
2 køyer
Svingbare førersete med vendbare puter
Akterbenk
Cockpit piknikbord
Ett batteri
Elektrisk lensepumpe
OB Pre-Rigging

Valgfritt ekstrautstyr og pakker

Farget skrog
SmartCraft knopsmåler og turteller
Passasjersete
Cockpit solseng
Cockpit puter
Puter til seng
Havnepresenning
Heldekkenden kalesje

Teknisk Data

Lengde o.a.5,02 m
Skroglengde4,81 m
Bredde2,12 m
Vekt fra613 kg
Drivstoff tank50 l