Quicksilver 755 Pilothouse

Quicksilver 755 Pilothouse

Perfekt til fiske og hyggelige familieturer

Om båten
Total lengde7,39 m
Skroglengde6,99 m
Total bredde2,79 m
Broklaring2,25 m
Total båtvekt uten motor1800 kg
Maks motorvekt294 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor)960 kg
Lengde på motorstammenXL
Maks effekt250 hk (184 kw)
Dypgående0,50 m
Vanntank82 l
Drivstofftank, maksimalt volum300 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde2,83 m
Maks antall passasjerer8
Antall køyer2
CE-kategoriC

Introduksjon

Fisketurene blir aldri en røff opplevelse i denne nye båten i Pilothouse-serien. 755 Pilothouse gir fiskeentusiaster en følelse av luksus sammen med alle de praktiske detaljene erfarne båtbrukere kan forvente da den kombinerer den beste pakken for fiskeutstyr med en stor dobbelkøye. Båten har det største utvalget i hestekrefter, med opptil 250 hk for én motor, så du kan nyte både fart og krefter.

Sikkerhet, komfort, fiske & lagring

Sikkerhet

755 Pilothouse leveres selvsagt med alt det utstyret du må ha for at båtturen skal bli trygg, sikker og komfortabel. Lanterner gjør at du blir sett i mørket. Solide rekker og håndgrepspunkter gjør det trygt å bevege seg ombord. Døren på siden av førerhuset gir deg full kontroll og oversikt. Badeleideren er der både så du kan ta en dukkert og er også en viktig sikkerhetsinnretning. I tillegg kan du skreddersy båten med utvendig styreposisjon. Den utvendige styrekonsollen har plass for montasje av ekkolodd / kartplotter. Badeplattformer, elektrisk ankervinsj og baugpropell er annet tilleggsutstyr som øker komforten når du er på tur.

Komfort

Intet er overlatt til tilfeldighetene. Når du er på tur, skal det være komfortabelt og hyggelig ombord. Forut har vi laget en køye hvor du kan slappe av enten det er for å få en forfriskende natts søvn eller for hvile litt etter en slitsom fiskeøkt. I den romslige kabinen er det tre behagelige seter som alle har utsikt gjennom den buede vindskjermen og de store siderutene. Som tilvalg kan cockpiten utstyres med benker som kan vippes opp eller ned. Vil du ha det enda mer behagelig ombord, velger du tilvalgsløsningen Komfortpakke. Den inneholder blant annet pute til benken på fordekket, bord, kjøleskap og dusj i cockpiten. Ut over dette kan 755 Pilothouse leveres med sjøtoalett og gardiner i kabinen. Nærmere en perfekt turbåt er det vanskelig å komme.

Fiske

Quicksilver har utviklet 755 Pilothouse for å tilfredsstille dem som har fisking som lidenskap og hobby. Ombord har du de tingene du vil savne i de fleste konkurrerende modellene, blant annet et system hvor du kan oppbevare fersk agn, et eget rom hvor du kan holde fangsten levende med et førsteklasses pumpesystem og selvsagt god plass til fiskestenger. Den romslige cockpiten gjør at mange kan fiske samtidig. Benker og seter kan vippes ned slik at du kommer helt ut til rekka og enkelt får fangsten ombord.

Lagring

I tillegg til fiskekummen har våre smarte designere utviklet en rekke funksjonelle og praktiske rom hvor det er plass til det fiskeutstyret og andre ting du gjerne vil ha med deg på tur.

SMART Edition

Sørg for å få det du trenger: SMART Edition er basert på det utstyret som er mest etterspurt av kundene våre. I tillegg sparer du et gjennomsnitt på 10 % i forhold til å bestille alternativene separat. Kanskje har den lokale forhandleren din en SMART Edition på lager akkurat nå.

Tekniske tegninger

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
1

Som tilvalg badeplattform på babord og styrbord side

2

Fiskekum

3

Som tilvalg: Sløyebrett og to ekstra fiskestangholdere

4

Akterport

5

Lagring for fiskestenger (3 stenger på hver side)

6

To fiskekummer med standard drenering og elektrisk tømming (med Fiskepakke)

7

Stuverom under cockpitdørken og tilgang til batteri

8

Akterbenk og babord benk som kan vippes ned cockpit bord, cockpit dusj (Deler av innholdet i Cockpit komfortpakke)

9

Akterdør til kabin

10

Skyvedør på styrbord side

11

Gangvei til fordekk

12

Baugsete med puter som tilvalg

13

Ankerboks forut med mulighet for ankervinsj

14

Luke i kabingulv

15

Bysseløsning med vask, ferskvann, kokeapparat og som tilvalg kjøleskap

16

3 vendbarer seter med mulighet for bord

17

Intergrert dashbord med hydraulisk styring, SmartCraft-instrumenter og plass for montering av 9” kartplotter / stereo

18

Dobbel sengeplass med puter og stuveplass under

19

Spyletoalett som tilvalg

20

Dekkspyling som tilvalg

21

Utvendig styreposisjon (tilvalg). Kan levers med 7” GPS/kartplotter med trekk

22

Stort akterdekk

Kontakt oss for en uforpliktende prat