Quicksilver 730 Arvor

Quicksilver 730 Arvor

For de som elsker å fiske, men også ønsker å ha det gøy, lover den nye 730 Arvor en opplevelse som aldri har vært bedre. Ved å kombinere de sikre sjøegenskapene av et Arvor skrog med et moderne pilot hus med 360 ° utsyn og mange funksjoner, tilbyr den nye Arvor serien bokstavelig talt det beste fra begge verdener. Drevet av en innenbords Mercury Diesel 150 hk, gir den deg mulighet for å kjøre i dorgefart i timevis, og den er også rask nok til å komme seg fra sted til sted i hastigheter opp til ca. 20 knop. Den vil gi deg det som må være den beste fiskeopplevelsen som er tilgjengelig i denne kategorien.

Om båten
Total lengde7,3 m
Skroglengde6,7 m
Total bredde2,78 m
Broklaring2,17 m
Total båtvekt med tyngste motor1950 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor)635 kg
Maks effekt150 hp (110 kw)
Dypgående0,86 m
Vanntank50 l
Drivstofftank, maksimalt volum200 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde3,03 m
Maks antall passasjerer7
CE-kategoriC

Sikkerhet, komfort, fiske & lagring

Sikkerhet

Et prøvd og testet skrog, Arvor tilbyr robust manøvreringskapasitet og gode sjø egenskaper. Cockpiten har blitt ombygd for å gi bedre tilgang til og fra vannet. Et høyt fribord gir deg sikkerhet i cockpiten. En bredere akterdør som gjør at du lett kommer av og på båten enten fra kai eller vannet i fullstendig sikkerhet og komfort. Ved roret har du 360 ° utsyn og to vindusviskere, mens gred tilgang på styrbod side av kabin og kraftige rekker sikrer total sikkerhet fremover.

Komfort

730 Arvor har en romslig kabin med mye lys, båd igjennom de store rutene som går 360 ° rundt kabin og igjennom en valgfri takluke. Du har også godt overnatte to mennesker. Takluken og en skyveluken i siderutene gir ekstra ventilasjon. Den store skyvedøren gir ekstra enkel tilgang inn og ut av kabin. Det er anti-skli overflater på viktige punkter på dekk som betyr bedre trygghet når du beveger deg rundt i båten, og for muligheten til å ha full kontroll når du navigerer på fiskeplassen eller in og ut av havn, kan du velge ekstra utvendig styring.

Fiske

Cockpiten er ideel for fiske og har god plass til fire persone. Det er godt med utstyr som standard – stangholdere, fiskebrønn, skjære brett- + mye ekstrautstyr som er tiljengelig. 730 Arvor leveres med 150 hk innenbords Mercury Diesel med slureventil, noe som betyr at du kan dorge i timevis, men du kan også komme til der fisken er i behagelig hastighet. Og selvfølgelig, ferskvann og kokeplate i kabinen betyr at du kan lage kaffe og koke noe mat på slutten av dagen.

Lagring

Foruten å tilby god plass, gir den nye 730 Arvor også rikelig med lagringsplass. Cockpiten har godt med lagring til, det er store lagringsrom i dørken pluss fiskekumer for all fisken du fanger. I kabin er det godt med stuerom, bade i skap og under frontkøya

Tekniske tegninger

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
1

Stor badeplatform

2

Dør ut til badeplatform

3

Fiskekum med sløyebrett

4

Ekstra babord flippsete eller fiskestangholdere med plass til 3 stenger

5

Styrbord flippsete

6

Stor cockpitplass

7

Skyvedør til kabin

8

2 seter/kabin

9

Kokeplate og vask med kaldt vann

10

Dobbel køye med lagringsplass under

11

Valgfritt sjøvanstoalett

12

Styreposisjon med hydraulisk styring, SmartCraft instrumenter og valgfri 9″ kartplotter, og Bluetooth radio

13

Stor frontrute med vindusvisker

14

Baugsete med puter

15

Dreggluke/baug med andkerwinch

16

Gangvei til fordekk

Kontakt oss for en uforpliktende prat