Quicksilver 555 Pilothouse

Quicksilver 555 Pilothouse

Hvor fantastisk fiske begynner

Om båten
Total lengde5,31 m
Skroglengde5,1 m
Total bredde2,40 m
Broklaring2,19 m
Total båtvekt uten motor1170 kg
Maks motorvekt181 kg
Maksimum belastning (mennesker, utstyr, motor)610 kg
Lengde på motorstammenL
Maks effekt115 hk (85 kw)
Dypgående0,40 m
Drivstofftank, maksimalt volum90 l
Type drivstofftankFast tank
Total høyde2,58 m
Maks antall passasjerer5
Antall køyer2
CE-kategoriC

Introduksjon

Når du lukker døren, sitter du tørt og lunt i en kabin med god sikt i alle retninger sammen med den du aller helst deler fiskegleden med. Den romslige cockpiten har praktiske løsninger som gir mer fiskeglede. Stangholdere sørger for at du har alt innen rekkevidde. Med forskjellige utstyrspakker som du finner i Smart Edition kan du øke gleden, fiskeopplevelsen og komforten ombord.

Sikkerhet, komfort, fiske & lagring

Sikkerhet

Du skal være trygg ombord i en Quicksilver enten båten er stor eller liten. Derfor har vi sklisikre dørker, håndtak du kan holde deg fast i og høye fribord. Derfor lager vi båter som er stabile og trygge å bevege seg i. 555 Pilothouse har vi gitt et asymmetrisk design for at du skal ha en bred, sikker passasje til dekket forut. Fra førerplassen har du god oversikt gjennom glass av høy kvalitet. Vindusviskere gir deg klar sikt i dårlig vær.

Komfort

Vi har designet plassen for at du både skal kunne fiske på en profesjonell måte og for at du skal kunne nyte båtlivet med familie og venner. I kabinen kan du få båten med et enkelt passasjersete eller en benk med plass til to (tilvalg). Med en av de pakkene vi har satt sammen kan den effektive fiske-cockpiten omgjøres til en sosial samlingsplass. Takket være høye fribord er barna trygge ombord. Fra baugen til hekken er det lett å bevege seg via en bred passasje langs kabinen.

Fiske

Vi legger vekt på å lage en hyggelig og fleksibel båt, men det er for å tilfredsstille dine behov som fisker vi planlegger detaljene. Derfor har vi laget en stor cockpit og fiskeplass forut. Du og vennene dine kan ha mange snører i vannet på en gang uten at ting vaser seg til. Ombord i 555 Pilothouse stuer du enkelt vekk seks fiskestenger. Du har to permanente stangholdere og du kan utvide med to til. Vi kan levere denne modellen med kummer hvor vannet sirkulerer slik at fangsten er fersk når du legger til land. Du kan også få en egen kum hvor du kan oppbevare agn.

Lagring

Du vil sette pris på hvor smart plassen ombord er utnyttet i denne kompakte og fleksible modellen. Både i cockpiten og kabinen er det store og små rom hvor du kan oppbevare det du gjerne vil ha med deg enten det er på en dagstur eller en lang fisketur. I kabinen kan du låse inn utstyret.

SMART Edition

Sørg for å få det du trenger: SMART Edition er basert på det utstyret som er mest etterspurt av kundene våre. I tillegg sparer du et gjennomsnitt på 10 % i forhold til å bestille alternativene separat, og SMART har kort leveringstid.

Tekniske tegninger

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1

Ergonomisk utformet styreposisjon med fartsmåler og turteller pluss 12-Volt strømuttak som standard på dashbordet. Som tilvalg: Elektronikkpakke med kratplotter/stereo

2

Pilot og co-pilot seter. To alternativer for co-pilot sitteplass : standard sete eller bøttesete

3

Ekstra sete del av Kabin komfortpakke

4

2 lagringstativer for fiskestenger (Tre på hver side). To ekstra stangholdere i Fiskepakken

5

Kum under benk som ekstrautstyr

6

Fiskekum med vannsirkulasjon som del av Fiskepakken

7

Cockpit-bord (del av Cockpit komfortpakke)

8

Stor cockpit som flere kan fiske fra. Stuveplass og batteri i luker under dørken

9

Dobbeltseng med puter, køyeutfyller og kabin gardiner. (Del av Kabin komfortpakke)

10

Dekkspyling. (Del av Fiskepakke)

11

Skyvedør til kabinen

12

Bred passasje mellom cockpit og baug

13

Benk som kan fjernes. Mer plass å fiske fra

14

Ankerbrønn og baugrulle i rustfritt stål

15

Baug område egnet for fiske. Tilvalg: Pute

Kontakt oss for en uforpliktende prat