Nordkapp Noblesse 605

Nordkapp Noblesse 605

Om båten
Skroglengde608 CM
Bredde220 CM
Vekt uten motor900
Høyde på båt160 CM
Tankkapasitet122 L
Maks. motor175 HK
StammelengdeLang
Maks antall personer7
CE-kategoriC

Om båten

Cockpit.

Veldig enkelt endres cockpiten fra en tradisjonell cockpit med rett akterbenk, til en cockpit med to solsenger, eller til sitteplasser som i en U-salong. Alt er tilrettelagt og gjør cockpiten svært fleksibel.

Det finnes også flere store stuverom som betjenes fra siden, og båten har veldig lett adkomst ombord. Kabinen er stor nok til overnatting, men gjør også nytten som ekstra lagringsplass eller som oppholdsrom for de minste i familien.

Skroget.

Skroget på Noblesse 605 er det samme som på de prisbelønnede Enduro/Avant 605 båtene. En dyp V-bunn gir båten myk og komfortabel gange selv om det er litt bølger. Designeren Espen Thorup har virkelig gitt båten en cockpit som skiller seg ut for båter i denne størrelsen. Praktiske løsninger gir deg skreddersydd opplevelse. Noblesse 605 gir deg følelsen av skreddersøm, rett og slett ved å gi deg praktiske løsninger som forvandler cockpit. Veldig enkelt endres setene fra en tradisjonell cockpit med rett akterbenk, til en cockpit med to solsenger, eller til sitteplasser som i en U-salong. Dette gjør at du får maksimalt ut av svært fleksibel.

Stuerom og lagringsplass.

Det finnes også flere store stuverom med veldig lett adkomst ombord. Her har du lastelukene som håndteres fra siden, noe som gir en enkel og praktisk tilgang. Mellom fører- og passasjersetet er det en stor luke i dørken med plass til det meste. Romslig kabin gir overnattingsmuligheter. Kabinen er stor nok til overnatting, men gjør også nytten som ekstra lagringsplass eller som oppholdsrom for de minste i familien. Kabinen kan skilles fra cockpit ved å trekke ned døren som er laget som en solid rullegardin.

Sporty daycruiser

Noblesse 605 bygger på det samme, kjøreglade skroget som Enduro 605 og Avant 605. Det gir deg en spiss V-bunn som takler krapp sjø og bølger godt, samtidig som det gir deg stabilitet og sikker følelse under kjøring. Noblesse er rett og slett en kjøreglad og sporty daycruiser.

Enkel å manøvrere

Vi har lagt vekt på manøvrerbarhet med Noblesse 605, og båten brukes ofte til enkle dagsturer eller korte overnattinger. Dermed passer den perfekt til bruk i trangere farvann hvor det krever enkel manøvrering og en båt som du har god kontroll på. Noblesse 605 kommer til å gi deg en god følelse i trange marinaer eller naturhavner!

Høyt komfortnivå

Med sine rett over 6 meter har Noblesse 605 et godt utstyrsnivå for å gjøre dine dagsturer så komfortable som mulig. Med stuerommenes innlasting fra siden i cockpiten gir det deg enklere tilgang, og båten har også mulig tilleggsutstyr som kjøleskuff og trykkvannssystem med dusj. Her får du alt du trenger til en flott sommerdag på sjøen!

Kontakt oss for en uforpliktende prat