Hydrolift X-26 S

INNHOLDSRIK, FLEKSIBEL OG VOLUMINØS

X-26 S er en innovativ og helt ny modell på markedet, iscenesatt for trygg ferdsel og sosiale dager på sjøen. Modellen er innholdsrik, grasiøs og voluminøs, men samtidig sporty med et helt nytt skrog som viderefører de unike kjøreegenskapene Hydrolift alltid har vært kjent for.

En nyutviklet motorserie fra Mercury i kombinasjon med et sikkert og effektivt skrog ivaretar et lavt forbruk og høy kjøreglede. God oversikt, mye plass og Hydrolift X-Seats med utallige innstillingsmuligheter, gir behagelig førerposisjon og mange muligheter for sosialisering og avslapning ombord.

Sosial og smart

En stor, fleksibel sofa vil huse hele familien komfortabelt rundt et stort foldbart cockpitbord. Ved smarte grep kan sofapartiet endres til en stor og behagelig solseng og lounge for avslapning i solen. Her kan sommerværet nytes godt beskyttet for vinden resultert av båtens høye fribord. Under kjøring kan den fremre delen av U-sofaen gjøres raskt og enkelt om til sitteplass for 3 personer i kjøreretningen bak førerstolene.

Overnattingsmuligheter finnes også i en smart cabin som kan utstyres med toalett. Når i tillegg stor lagringskapasitet er ivaretatt er det bare å nyte lange dager på vannet. Mulighetene er mange i den nye Hydrolift X-26 S

Hydrolift X-26 – en opplevelse å kjøre og en nytelse og ferdes i

TEKNISKE DATA – HYDROLIFT X-26 S

  • Lengde: 8,11 m // Bredde: 2,45 m // Vekt: Fra 1.900 kg inkl. motor
  • Skrog: 24 grader, to-step teknologi // Materiale: GRP sandwich
  • Motor: Mercury 250 – 400 hk og 2 x 250 hk
  • Fart: 50+ knop (m/ 300 hk)
  • Drivstoffkapasitet: 350 L // Vanntank: 40 L
  • Sitteplasser: 8 personer
  • Soveplasser: 2+1 personer

Teknisk Data

Total lengde8,11 m
Bredde2,45 m
Senger2+1
Vekt fra1.900 kg
MotorMercury 250 – 400 hk og 2 x 250 hk
Drivstoff tank450 L
Vanntank40 L
Antall personer / CE klasse8