Ny bobilrekord i Norge

Aldri før har det blitt solgt så mange bobiler i Norge som nå. Økningen er på hele 16% første del av 2017. Bergen Marine har doblet salget av bobiler siden 2016, og vårt hovedmerke Benimar er nå den 3.mest solgte bobilen i Hordaland.

Les mer

SALG MED VÆRGARANTI - I JULI "REGNER" DET PENGER

SALGSKAMPANJE I JULI - VI TØMMER LAGERET - LEVERINGSKLARE BÅTER FOR OMG. LEVERING.....

Les mer

Nå kommer 2018 modellene inn til vår butikk

I juni var vi nede i Spania på Benimar Convention hvor alle de nye 2018 modellene ble presentert.  Benimar fortsetter den positive utviklingen og har satt fokus på å jobbe frem ytterligere smarte forbedringer på bobilene sine.

Les mer

SOMMERSALGET HAR STARTET HOS BERGEN MARINE....

Sommersalget har startet hos Bergen Marine AS på Grimstad - Stort utvalg av leveringsklare båter og båtpakker på lager NÅ - 
Vi tømmer lageret....

Les mer

MAI KAMPANJE UTTERN OG QUICKSILVER

I samarbeid med Brunswick har vi vårkampanje med EKSTRA RABATT på pakkepriser på utvalgte båtmodeller fra UTTERN og QUICKSILVER - Sjekk våre MAI Tilbud

Les mer

MAI Kampanje på utvalgte Uttern modeller - Sjekk våre tilbudspriser

I samarbeid med Brunswick kjører vi Kampanjepriser hele Mai måned på utvalgte enkeltmodeller fra UTTERN og Quicksilver.

Les mer

Vi ønsker alle en fortsatt god påske - KAMPANJEPRISER UT APRIL MÅNED

Les mer

ÅPENT HUS 29. mars - 6. april - Visning & prøvekjøringer

Vi forlenger Messetilbudene fra Oslo Messen frem til 6. april -  ÅPENT HUS i helgen, langåpent hverdager -  Visning og prøvekjøringer.

Les mer

ÅPENT HUS 18. februar - 2. mars. Visning & prøvekjøringer...

Vi følger opp suksessen fra "Dra Til Sjøs" og holder ÅPENT HUS med Langåpent 18 - 25 februar. Vi forlenger MESSETILBUDENE ut kampanjeperioden og tilbyr prøvekjøring av mange av båtmodellene. Benytt denne muligheten til og oppleve båtene i sitt "rette" element. 

Les mer

Suksess på "Dra til Sjøs" messen

Da var Dra til Sjøs messen vel gjennomført for denne gang og vi kan notere 15 % økning av besøkende, til ca 11.500 som er ny rekord.

Les mer