Nå kommer 2018 modellene inn til vår butikk

Publisert: 30. juli, 2017

I juni var vi nede i Spania på Benimar Convention hvor alle de nye 2018 modellene ble presentert.  Benimar fortsetter den positive utviklingen og har satt fokus på å jobbe frem ytterligere smarte forbedringer på bobilene sine.

 

 

Nytt i bilene fra 2018 er standard kjøkkenvifte og høytalere bak i bodelen av bilen, elektrisk senkeseng er også endret  og kommer med nytt design og ny løsning. Dusjløsningen er ny og forbedret. I tillegg er konstruksjonen på selve bilen også endret slik at nyttelasten dermed er økt.  Benimar kommer med flere helt splitter nye modeller med supre løsninger for 2018, som vi er veldig spent på om slår an blant våre kunder. Blant annet kommer det en ny Tessoro 467 som har 2 enkle senger bak som kan heves og senkes – en super løsning for deg som ikke vil eller kan klatre opp i sengen. En annen gledelig nyhet er at Tessoro 494 og 463 kommer nå tilbake som 5 seter igjen, etter å ha hatt 1 år med 4 seter.

Benimar presenterte også to nye Benivanmodeller, 115 og 118 -  bybobiler, som vi tror vil slå godt an på det norske markedet. Dette er kompakte bobiler med smarte løsninger for deg som ikke ønsker en større bil. Bilen er under 6m lang og kjøres som personbil på ferge og klasse B sertifikat. Disse bilene er godkjent for 4 personer.

De første 2018 modellene fra Benimar  er på vei til vår butikk med ankomst i starten av august. Dette gjelder Benivan Bybobil 115 og 118, samt  Mileo 263 og Tessoro 481.

Vi har også vært  i Tyskland og fått kikke på de nye Euramobilene, hvor de blant annet viste frem en splitter ny Eura Mobil 890, et smykke av en bil med lengde 8.99. Eura Mobil Integraline modellene kommer nå blant annet med helt nytt design både foran og bak på bilene, ny dusjløsning, seter foran med elektrisk høydejustering og varme i setene- for å nevne noe. Bilene er spekket med utstyr og nye smarte løsninger med høy wowfaktor- disse er virkelig verdt å se.

De første 2018 Eura Mobilene er forventet levert til Bergen Marine ca i oktober, men flere av de nye fantastiske modellene vil bli vist frem på caravan messen på Lillestrøm i midten av september.

2017 har sålangt gått over all forventing og nå gleder vi oss til å få inn de nye 2018 modellene slik at vi stolt kan ta imot både nye og gamle kunder.